Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Stofa opkræver i September et gebyr, for et abonement vi ikke længere har!
Karoline
Newbie
Indlæg: 11
Indlæg Stofa opkræver i September et gebyr, for et abonement vi ikke længere har!
den: August 28, 2012, 19:47

Lad dette være en opfordring til at alle tjekker deres budgetkonto for September måned.

Jeg studsede over at Stofa vil trække 147kr. fra min konto i september måned, da jeg ikke umiddelbart kunne se, hvad det var jeg betalte for. De kaldte det Zaptor (HD MIX). Jeg har Stofas kabelpakke 2, hvilket vil sige, jeg allerede har et par HD kanaler inkluderet. Derfor mente jeg ikke at jeg skulle betale for yderligere HD produkter.

Jeg ringede til Stofa, som først kom med den ene forklaring efter den anden. Til sidst sagde de, at det var nogle tilvalgskanaler jeg havde haft via mit Canal Digital abonement. Det drejede sig om et par BBC kanaler, kanal 6 og nogle andre. Da disse kanaler blev nævnt, sagde jeg at jeg ikke havde haft de kanaler længere. På nuværende tidspunkt har jeg kun de kanaler som ligger i Stofas kabelpakke 2. Dvs. at jeg stod registreret til at have kanaler, som end ikke findes i Stofas pakke 3, hvilket jo vil sige, at jeg derfor ikke kan modtage dem umiddelbart, med mindre de vælges som tilvvalg.

Det skulle efter sigende være rettet hos mig nu, men jeg tror ikke på det, før jeg kan læse det inde på "Min side" (stofa), hvor man kan se en regningsliste. Forsvinder regningen ikke der fra, må jeg have fat i dem igen.

Lad dette være en opfordring til at i alle tjekker at i rent faktisk kun betaler for de kanaler i modtager, for jeg kan forstå de har lidt kludder med at finde ud af Canal Digitals gamle produkter og Stofas nuværende.

TRJensen
Newbie
Indlæg: 4
Indlæg Re: Stofa opkræver i September et gebyr, for et abonement vi ikke længere har!
den: August 29, 2012, 00:28

Hej Karoline,

Jeg tror jeg genkender det beløb du henviser til - det vedrører ganske rigtigt produktet "digitalt tilvalg" (ekstra TV kanaler), som du har haft fra Canal Digital, og som nu er overtaget af Stofa. Du er muligvis også blevet opkrævet 49 kroner i Juli måned. Du skriver du har "Stofa Pakke 2", men det er i virkeligheden "GVD Pakke 2" du har :-) Da der er lidt forvirring over hvad vi betaler til og til hvem, så giver jeg lige et overblik her:

Jeg har selv "GVD Pakke 3" og så har jeg "Digitalt Tilvalg (Smart TV)". Dog er det 2 forskellige steder vi skal betale for vores abomenenter:

Vi har "GVD Antenneforening" og hos GVD har vi som mimimum købt "GVD Pakke 1 (grundpakken)", "GVD Pakke 2 (mellempakken)" eller "GVD Pakke 3 (fuldpakken)". Selvom det er Stofa der hjælper GVD med den tekniske løsning til digitalt TV efter den 06.06.2012, så er det altså fortsat GVD som sammensætter vores 3 grundlægende TV pakker, og det er GVD der opkræver regning (dvs, det er ikke stofa's pakke 1/2/3, men GVD's pakker). I mit tilfælde har jeg "GVD Pakke 3":

09. JANUAR 2012:
GVD Antenneforening "Fuldpakken - Kabel TV"
Periode: Kabel TV - 01.01.2012 TIL 31.12.2012 (1 år)
4.256,00 kr.
> Næste opkrævning fra GVD vil være i Januar 2013.

Ud over betalingen til det almindelige abonement, har vi tidligere kunne købe ekstra TV kanaler hos "Canal Digital". Her kunne man få en "Digital Boks" eller "Kortlæser til TV", og så fik vi som udgangspunkt en ekstra TV pakke med navnet "Mix med HD". Her fik vi en seperat regning fra "Canal Digital".

Men efter at Stofa overtog denne digitale tilvalgs løsning per 06.06.2012, er alle os der havde "Mix med HD" hos Canal Digital flyttet over til Stofa, som nu opkræver penge for de "ekstra kanaler". Det hedder nu "Stofa Smart TV" og for at vi har noget der ligner den gamle ekstra TV pakke "Mix med HD", er der lavet en special pakke "GVD Mix med HD", som idag indeholder 10 ekstra kanaler (denne pakke kan jeg detsvære ikke finde nævnt nogen steder). Pakken indeholder:

  BBC HD
  BBC Lifestyle
  BBC Knowledge
  BBC Entertainment
  Animal Planet HD
  Discovery HD Showcase
  National Geographic HD
  Eurosport HD
  Kanal 6 HD
  The Voice TV

Siden Juni 2012 er det Stofa, der har opkrævet penge for "GVD Mix med HD". Ifølge min betalingsservice ser det nogenlunde sådan ud:

06. JULI 2012:
Stofa A/S "GVD Pakken" <-- Dvs "Mix med HD"
Periode: 01.06.12-30.06.12 (1 måned)
49 kr.

06. SEPTEMBER 2012:
Stofa A/S "GVD (Mix med HD)"
Periode: 01.07.12-30.09.12 (3 måneder)
147 kr.

Mvh
Thomas

Karoline
Newbie
Indlæg: 11
Indlæg Re: Stofa opkræver i September et gebyr, for et abonement vi ikke længere har!
den: August 30, 2012, 06:12

Problemet er bare, at jeg ikke har modtaget signalet til disse kanaler i flere måneder.. Derfor undrede det mig, hvis jeg skulle være den eneste, som ikke har modtaget signalet.

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: Stofa opkræver i September et gebyr, for et abonement vi ikke længere har!
den: August 30, 2012, 10:45

Citat fra Karoline den August 30, 2012, 06:12
Problemet er bare, at jeg ikke har modtaget signalet til disse kanaler i flere måneder.. Derfor undrede det mig, hvis jeg skulle være den eneste, som ikke har modtaget signalet.

Hvis du har fået udleveret en ny Zaptor boks og tilhørende kort, og det mener jeg du har fået ifølge en anden tråd, har du haft kanalerne. Har du ikke det, er den selvfølgelig rivende gal.

Man behøver ikke GVD pakker 3(ikke Stofa pakker) for at kunne se de ekstra ”tilvalgs” kanaler, men kun GVD grundpakke, man skal blot huske på, at kanalerne ligger på nogle andre programpladser end de ”normale” frie kanaler(GVD pakker 2 og 3) gør.

Jeg mener man i indeværende måned kun kan opsige kanalerne til udgangen af måneden, så du skal nok forventer også at betale for august måned, derfor er det sikkert endnu ikke rettet på ”mine sider”, og du burde da også en enkelt dag endnu, kunne se de ekstra kanaler.

Karoline
Newbie
Indlæg: 11
Indlæg Re: Stofa opkræver i September et gebyr, for et abonement vi ikke længere har!
den: August 30, 2012, 18:03

Har som sagt ikke haft de kanaler i et par mdr. Men det er lige gået op for mig, at de 49kr. Stofa opkræver pr. md., er for leje af deres Zaptor box. Nu er spørgsmålet så bare, hvorfor damen hos Stofa forvirrede mig med at snakke tillægspakker osv., når det i virkeligheden (muligvis) bare er for leje af boxen. Hvor længe mon man skal betale leje for zaptor boxen? Vi havde betalt vores Canal Digital box og kunne frit beholde den.

En Zaptor box koster 849kr. - eller 49kr./md. at leje.

Og mysteriet om de forsvundne BBC-kanaler må jeg vist aflægge GVD-kontoret et besøg for at finde ud af. Efter at have snakket med Stofa damen, ville hun fjerne dem... Og vupti, pludselig er der blevet ryddet op i alle mine "intet signal" kanaler - således at det nu kun er de GVD kanaler, som fremstår på listen af kanaler, som der ikke findes signal for... Så noget kom der da ud af det.

Karoline
Newbie
Indlæg: 11
Indlæg Re: Stofa opkræver i September et gebyr, for et abonement vi ikke længere har!
den: September 3, 2012, 18:27

Det er så åbenbart den GVD HD Mix pakke, vi skal betale 49kr. for. Efter som jeg godt kan leve uden de få kanaler... Desuden synes jeg også at det er underligt, de ikke står nævnt på GVDs kanal-oversigt.

Jeg har hørt om andre der heller ikke modtager signalet til de kanaler, så der må være flere der bliver opkrævet for noget de ikke modtager. Nu har jeg fået afmeldt HD Mix pakken. Nu skal jeg bare have den stoppet fra min betalingsservice.

vestergaar-
d
Beginner
Indlæg: 27
Indlæg Re: Stofa opkræver i September et gebyr, for et abonement vi ikke længere har!
den: September 7, 2012, 20:29

GVD Mix med HD. Hold øje med betalingsservice hvis du ikke har pakken med HD kanaler. Stofa fakturerer 49,- kr. på pakken selvom den er afmeldt. En fejl naturligvis men vær opmærksom på dette.

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.308 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.