Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: %¤#"¤%#" Ventetid i telefon
Aras
Beginner
Indlæg: 29
Indlæg %¤#"¤%#" Ventetid i telefon
den: August 6, 2012, 18:23

:x Så får man et brev om at man skal ringe til jer da i har fundet en fejl i mine installationer. Fint det vil man gerne, men gider i tage telefonen? NIX vente først 2 x 15 min og ringet derefter op kl 15.15 og venter og venter. Kl 15.59 bliver den så afbrudt og går derefter over på svare.
Det er jer der har et behov for at lave en aftale med mig, ikke omvendt, så giv mig da en mulighed for at kunne kontakte jer uden jeg skal tage fri fra arbejde for at opsøge jer. Nu forventer i vel også at jeg skal afsætte en ½ eller 1 arbejdsdag for at vente på en tekniker kan komme?
Og ja, jeg ved godt at i ikke kan nå at besvare alle opkald da der ikke er mandskab/økonomi til dette. Men så må i sgu aflyse telefon support/udvide telefontiden eller lave mulighed for at i ringer tilbage.
Så har jeg fået luft :)

t33j4y
Advanced
Indlæg: 56
Indlæg Re: %¤#"¤%#" Ventetid i telefon
den: August 8, 2012, 16:14

Godt brølt, løve!

Aras
Beginner
Indlæg: 29
Indlæg Re: %¤#"¤%#" Ventetid i telefon
den: August 9, 2012, 16:42

Citat fra t33j4y den August 8, 2012, 16:14
Godt brølt, løve!

Ja da, vi online helte er farlige ;)

Men kontoret har nu fået samme besked sendt på mail og den blev også besvaret

martin@pro-
netconsult-
.dk
Newbie
Indlæg: 14
Indlæg Re: %¤#"¤%#" Ventetid i telefon
den: October 12, 2012, 15:03

Jeg sidder lige nu i telefon køen og det er lige nu 55 minutter siden jeg ringede op...?!?! Der er kun noget latterligt fald i søvn musik - ingen kø information...!?! Holder I lukket på kontoret - eller hvad sker der for jer...???? Det her kan man da ikke kaldfe kunde service! Hvis jeg behandlede mine kunder sådan så ville mit firma dø i løbet af meget kort tid...

scaff
Newbie
Indlæg: 8
Indlæg Re: %¤#"¤%#" Ventetid i telefon
den: October 22, 2012, 14:26

Total latterligt, jeg var igennem adskillige timers frustration før jeg kom igennem, og så det latterlige system med at taste 1 det eller taste 2 osv osv for noget andet, det er su da samme person som tager telefonen lige med undtagelse af Bogholderi, som så også kan træffes at personen som styrer den del også svarer på de andre, det er da for latterlig, de kan ikke engang se om du har tastet 1 2 eller 3, hvad er formålet GVD?

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.048 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.