Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: De 2 "gratis" ekstra Canal Digital Mix kanaler...
fskjoett
Newbie
Indlæg: 8
Indlæg De 2 "gratis" ekstra Canal Digital Mix kanaler...
den: July 9, 2012, 18:27

Hejsa

I Canal Digital tiden havde vi alle mulighed for frit at vælge 2 ekstra mix kanaler til vores pakke... (jeg valgte Disney Junior og en mere)

Hvad er den officielle melding på disse kanaler nu hvor Stofa har overtaget Canal Digital's rolle som udbyder?

I de tilsendte papirer fra GVD/Stofa står der klart og tydeligt at alle de kanaler vi havde før Stofa overtagelsen vil i stadig kunne se efterfølgende.

Men jeg kan ingen steder se at de 2 ekstra kanaler bliver nævnt specifikt, og kigger man på Stofa's hjemmeside er Disney Junior nu en tilvalgs kanal man skal betale 10 kr for om måneden. Det er måske ok at vi skal betale lidt ekstra for en ekstra kanal, men når man mindst skal vælge 4 kanaler så løber udgiften hurtigt op.

I praksis er det lidt op og ned om jeg kan se Disney Junior... Nogen dage siger TV'et ingen adgang, andre dage kører det fint... Jeg henlægger denne opførsel til indkørings vanskeligheder :-).

Men er det lykkes nogen her på forum'et at få GVD eller Stofa til at forholde sig mix kanalerne???

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: De 2 "gratis" ekstra Canal Digital Mix kanaler...
den: July 9, 2012, 20:51

Hvis det står klart og tydeligt har du fået nogle andre papirer end mig. Jeg har fået et skriv om hvilke kanaler der fremover vil være i pakken som erstatter Mix med HD, samt at de ekstra kanaler er erstattet af frit valg.

Det er nok det eneste du får Stofa til at forholde sig til.
(GVD forholder sig helst ikke til noget som helst i relation til Stofa, har jeg erfaret :-) )

At den pakke de erstatter Mix med HD med så er temmelig amputeret i forhold til tidligere (ingen Kanal5 HD, Eurosport HD eller ESPN HD) er så en helt anden sag.

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.023 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.