Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.





Sider: [1]
Forfatter Emne: Sort skærm på alle kodede kanaler
RonnieDuva-
l
Newbie
Indlæg: 14
Indlæg Sort skærm på alle kodede kanaler
den: July 2, 2012, 17:08

Nu er kanaludvalget jo reduceret. Og for at kunne se Nat Geo Hd, Discovery HD og BBC, kræves det nu at man har abonnement på GVD-pakken til 49 kr - hvilket jeg allerede har.
Meeeen hvorfor er det så lige at man får sort skærm på disse kanaler og får fejlmeddelsen e30-4?

Er det nogle som har det samme problem?

Lucky Luke
Newbie
Indlæg: 2
Indlæg Re: Sort skærm på alle kodede kanaler
den: July 3, 2012, 00:30

Jeg har samme fejl :-S

Kolemar
Newbie
Indlæg: 5
Indlæg Re: Sort skærm på alle kodede kanaler
den: July 3, 2012, 09:36

Er det samme her...
Har prøvet at genstarte boxen, og resette den, men samme problem.

RonnieDuva-
l
Newbie
Indlæg: 14
Indlæg Re: Sort skærm på alle kodede kanaler
den: July 3, 2012, 13:38

Jeg har lige benyttet chat supporten hos Stofa. Må sige at det har været en meget positiv oplevelse ift Canal Digital.

Supporteren bad mig om at slå over på dr1, mens han sendte kanal pakkerne til mig igen. Efter 5 minutter var kanalerne oppe. :)

Schubert19-
67
Newbie
Indlæg: 10
Indlæg Re: Sort skærm på alle kodede kanaler
den: July 3, 2012, 14:56

Jeg er ikke helt så positiv, har brugt mere end en time på telefonen de sidste to dage, fordi jeg stadig mangler en del kanaler, blandt andet zulu og tv2 sport osv.

Og så har jeg aldrig haft adgang til alle kanaler som alle andre har haft indtil den 2.7.

Og det virker stadig ikke, orker næsten ikke at kontakte dem endnu engang.

RonnieDuva-
l
Newbie
Indlæg: 14
Indlæg Re: Sort skærm på alle kodede kanaler
den: July 3, 2012, 16:13

Nu ringede jeg ikke ind til dem. Brugte deres chat support på http://stofa.dk/kundeservice, under tv og smarttv, teknisk support, fejlkoder på zaptor.
Her var der 1 foran mig i køen. Efter 3 minutter var det min tur.

Jeg vil tro at chatten er hurtigere end telefonen, da de fleste vælger at ringe derind.

Kolemar
Newbie
Indlæg: 5
Indlæg Re: Sort skærm på alle kodede kanaler
den: July 3, 2012, 17:07

Citat fra RonnieDuval den July 3, 2012, 13:38
Jeg har lige benyttet chat supporten hos Stofa. Må sige at det har været en meget positiv oplevelse ift Canal Digital.

Supporteren bad mig om at slå over på dr1, mens han sendte kanal pakkerne til mig igen. Efter 5 minutter var kanalerne oppe. :)

Kan kun sige det samme, kanon service.
Sendte en mail kl 9.35 og kl 9.52 fik jeg svar, og skidtet virkede efter nogle minutter..

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.028 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.