Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: EPG problem
SV
Newbie
Indlæg: 2
Indlæg EPG problem
den: June 13, 2012, 15:02

Jeg har fået et problem på mit Samsung UE46D7005 med den Elektroniske Program Guide (EPG) efter opdatering til Stofa. Normalt er der en lille preview skærm sammen med guiden. Denne lille preview skærm viser ikke noget billede efter opdatering.

EPG bliver desuden også mange gange kun opdateret på den kanal man ser.

Nogen der har en løsning?

Mvh
Søren

O.Svendsen
Pro
Indlæg: 161
Indlæg Re: EPG problem
den: June 13, 2012, 22:25

Det er et ofte tilbagevendende spørgsmål. Fejlen ligger hos Samsung. Ingen andre mærker har dette problem mig bekendt. Samsung påstår der skal være 2 tunere i TVet for at kunne opdatere EPG samtidig på alle kanaler. Hvilket er noget vrøvl. Andre mærker klarer dette uden problemer. Mit SONY og min Vantage viser også miniaturebilledet på EPGen.
Samsung gider ikke rigtig høre om problemet og siger problemet ligger hos udbyderen. Det gør det næppe. Yousee kunder har tilsvarende problemer med Samsung.
Stofa har dog ændret lidt på EPGen efter opdatering. Før sendte de fuld EPG på alle frekvenser, det er åbenbart ændret igen til een enkelt kanal.

Jeg kunne bare sige: Køb noget andet end Samsung, hvilket du selvfølgelig ikke kan bruge til noget nu. Jeg har selv et dyrt Samsung i stuen :(

SV
Newbie
Indlæg: 2
Indlæg Re: EPG problem
den: June 14, 2012, 21:35

Tak for svaret.

Det er muligt, at Samsung ikke håndterer EPG, så godt som nogle andre mærker. Det er bare lidt svært for mig at klage til dem, da det er noget der er opstået ved overgang til Stofa.

Det ser ud som om problemet med manglende EPG info er løst. Det kunne være den ændring, som du beskriver er lavet.

Så er der kun det lille preview billede tilbage, men eneste mulighed er sikkert her, at GVD vælger at udsende EPG på den ”gamle” måde.

Mvh
Søren

JL
Newbie
Indlæg: 6
Indlæg Re: EPG problem
den: June 15, 2012, 12:12

Jeg har samme oplevelse på et Sony TV med at miniaturebillede på EPG ikke vises længere ved overgang til Stofa, så der må være ændret et eller andet på EPG?

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: EPG problem
den: June 15, 2012, 13:34

Det er noget ØV, nu var det ellers langt om længe kommet til at virke efter det i lang tid under Canal Digital havde været samme problem. var der ikke en tråd herinde tidligere med nogle tekniske forklaringer på hvad der var sket? Kan ikke finde den nu, synes jeg.

O.Svendsen
Pro
Indlæg: 161
Indlæg Re: EPG problem
den: June 15, 2012, 22:03

Citat fra JL den June 15, 2012, 12:12
Jeg har samme oplevelse på et Sony TV med at miniaturebillede på EPG ikke vises længere ved overgang til Stofa, så der må være ændret et eller andet på EPG?

Jeg har bl.a. SONY EX720, her vises EPGen for alle de kanaler vi kan modtage nu og miniaturebilledet vises uden problemer.
Der er skrevet en del på recorder.dk om hvorfor det ikke virker på Samsung, samt nogle forslag til løsninger, bl.a. ved at slette nogle kanaler. Jeg får det ikke til at virke.

Citat fra KEL:
"LIDT TEKNIK
Måden EPG sendes ud på er ændret ved kanalomlægningen i starten af 2012.

Alle TV kanaler sendes på en MUX frekvens, hvor hver MUX frekvens kan have 3-7 digitale kanaler (afkængig om det er HD eller SD kanaler).

FØR:
Før blev "Fuld EPG" (7 dages EPG) sendt ud på en enkelt MUX frekvens. Mens alle andre MUX frekvenser kun har en har en lille EPG, som kun har informationer om nuværende og næste program for alle kanaler.
Det ses blandt andet ved at nyere Sony TV'er ikke kan vise nuniature TV billede, når man bladrer i EPG guiden, simpelhen fordi at TV-tuneren er nødt til at stille ind på en anden TV frekvens for at vise 7-dages EPG TV guide.

I DAG:
Idag sendes "Fuld EPG" ud på alle MUX frekvenser - dvs TVet behøver ikke skifte frekvens for at vise 7-dages EPG - og derfor kan nyere Sony TV'er pludselig vise et miniature TV billede i EPG'en. Men detsvære er "søgning efter programgenre" røget sig en tur...

PÅ NETTET

Interessant nok, så har de krypterede kanaler nu fået et [$] sat på - nøjagtig som Stofa gør det - og jeg frygter lidt at det er en Stofa teknikker der har hjulpet med omlægningen.

Af nedenstående link, beskrives netop at:

Stofa's EPG + Sony TV = Problemer med "liste over programgenrer".
YouSee EPG + Sony TV = Alt virker perfekt... :-)

http://forum.recordere.dk/forum_posts.asp?TID=81364&title=sony-kdl40ex700 "

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: EPG problem
den: June 16, 2012, 08:41

Problemet er væk hos mig igen. Hmmm. Men tak for henvisningen.

bruiser
Advanced
Indlæg: 56
Indlæg Re: EPG problem
den: June 24, 2012, 22:26

Har også det problem på mit nye sony 823. Troede jeg havde kommet til og slå noget fra, men kan så læse det er altså ikke på mit tv det er galt hmm.

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.149 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.