Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.





Sider: [1] 2
Forfatter Emne: CD- boksen??
jacobi
Newbie
Indlæg: 8
Indlæg CD- boksen??
den: June 8, 2012, 18:09

Kan man ikken bruge sin gamle Canal Digital boks til stofa???
Har prøvet at sætte den op men den viser slet ingen signal?

For ellers kommer jeg til at mangle en tuner til min projektor, når der er fodbold i morgen.

Nogen der kendernandre muligheder for at kunne se landskampen på projektor. Jeg bruger den som regel kun til film og fodbold og der bruger jeg min gamle boks fra cd. Forslag modtages;-)

toden
Newbie
Indlæg: 2
Indlæg Re: CD- boksen??
den: June 8, 2012, 19:35

Smid den væk, og fis på camping istedet ;o)
MT.

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: CD- boksen??
den: June 8, 2012, 20:09

Citat fra toden den June 8, 2012, 19:35
Smid den væk, og fis på camping istedet ;o)
MT.

Ærlig talt, hvis man ikke kan sige noget fornuftigt, så hold dig væk, fjols! :x

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: CD- boksen??
den: June 8, 2012, 20:10

Citat fra jacobi den June 8, 2012, 18:09
Kan man ikken bruge sin gamle Canal Digital boks til stofa???
Har prøvet at sætte den op men den viser slet ingen signal?

For ellers kommer jeg til at mangle en tuner til min projektor, når der er fodbold i morgen.

Nogen der kendernandre muligheder for at kunne se landskampen på projektor. Jeg bruger den som regel kun til film og fodbold og der bruger jeg min gamle boks fra cd. Forslag modtages;-)

Ja du kan fint bruge CD boksen, og den er sikkert mindst lige så god som Stofas ustabile boks.
Der er lavet en vejledning af GVD her,

http://www.gvd.dk/wp-content/uploads/Sagem-104-boks.pdf

men hvis du ellers blot har læst brevet fra antenneforening, eller set nyheden på forsiden af GVD havde du kendt dit svar.
;)

toden
Newbie
Indlæg: 2
Indlæg Re: CD- boksen??
den: June 9, 2012, 08:32

Hej carstenb
Ja, det var nu ikke for at være et fjols, jeg kender jacobi privat ;o)

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: CD- boksen??
den: June 9, 2012, 09:21

Sorry, godt ord igen, man skal generelt passe på med ironi og små sjove bemærkninger, da de tit bliver misforstået.

Når jeg reagere lidt hårdt, skyldes det jeg er træt af det Stofa helvede vi er kommet ind i, og ønsker mit tilbage til sidste sommer, hvor vi havde en god og billig fuld pakke, meget billig tilvalgs pakker/muligheder, og flot og stabil teknisk kvalitet.

jacobi
Newbie
Indlæg: 8
Indlæg Re: CD- boksen??
den: June 9, 2012, 17:09

Hej

Jeg har prøvet mange gange at indstille efter det der står på forsiden, mit problem er at jeg ikke kan få lov at nulstille boksen. Jeg har snart prøvet alle kombinationer der findes med 4 tal, men har ikke fundet løsningen endnu.

Og uden at nulstille kan det vist ikke lade sig gøre. Så hvis nogen kender en adnen måde at nulstille koden så har i lige præsis en time til det...:-)

jacobi
Newbie
Indlæg: 8
Indlæg Re: CD- boksen??
den: June 9, 2012, 20:13

Løsningen er fundet:-)

fskjoett
Newbie
Indlæg: 8
Indlæg Re: CD- boksen??
den: June 9, 2012, 20:38

Hvordan fik du boksen resat uden at kunne din pinkode???
(har nemlig samme problem)

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: CD- boksen??
den: June 10, 2012, 10:04

Jeg har ikke haft brug at resætte boks, men kode er 1234 hvis den ikke ændret, stod også i GVD’s vejledning

Min boks med harddisk, blev allerede for 14 dage siden opsat til Stofa søgning (har været mulig siden 3/1), så den auto opdatere sig blot som forventet i onsdags, og jeg skulle ikke gøre yderligere.

De par andre bokse, jeg hjælper til med, stod og sagde ”ingen eller dårlig signal” og ”start frekvens ikke fundet”, hvor efter man kan trykke på ”stratfrekvens” og indtaste Stofa værdier
Frekvens: 346000
Symbolerate: 69000
Modulation: 64
Også virker boksene som de plejer.

Jeg har ikke haft brug for det, men jeg har læst andre steder, at det kan være nødvendigt at have Canal Digital kortet sindene i boksen for at åben menu ”kanal søgning” og indtastning af ”start frekvens”

Sider: [1] 2
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.037 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.