Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: 1 [2]
Forfatter Emne: Stofas kanaler virker ikke....
Karoline
Newbie
Indlæg: 11
Indlæg Re: Stofas kanaler virker ikke....
den: June 18, 2012, 22:03

Jeg kan godt se at det er de kanaler med $ - som jeg har problemer med. Det lykkedes mig dog at se lidt 24 nordjyske den anden dag.. I dan er det Viasat Drama, som der er pixelering og frysende billede på. Jeg kan slet ikke huske om jeg har den lille pakke, eller mellempakken. Derfor er jeg så spændt på at se hvilke kanaler og til hvilken pris, jeg ender ud med. Den store pakker bliver det nok ikke!

vestergaar-
d
Beginner
Indlæg: 27
Indlæg Re: Stofas kanaler virker ikke....
den: June 25, 2012, 09:19

Jeg har mange af kanalerne to steder en med $ tegnet bagved kanalnavn og en uden tegnet. Den uden tegnet modtager jeg kun ringe mens den med $ tegnet modtages fint. Det forstår jeg ikke?

Karoline
Newbie
Indlæg: 11
Indlæg Re: Stofas kanaler virker ikke....
den: June 25, 2012, 09:43

Øv... så fik jeg den nye box og mistede samtidig 100 prøvekanaler, som vi da vist var blevet lovet måneden ud :( Hvad sker der? Fik lov at beholde boxen fra Canal Digital, selv om den var på vej med ud under armen af teknikkeren... Så husk at sige i vil beholde den. Den skulle eftersigende kunne bruges i et andet rum.

Karoline
Newbie
Indlæg: 11
Indlæg Re: Stofas kanaler virker ikke....
den: June 25, 2012, 10:56

Med lidt hjælp fra Stofa, fik jeg at vide, at man skal tage internetkablet og kortet ud af boxen, så den reélt set kun fungerer, som en tuner. D. 2. juli sætter man så kort og kabel tilbage, hvorefter man så kun har de (70??) kanaler, som man betaler for.

Sider: 1 [2]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.044 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.