Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1] 2
Forfatter Emne: Stofas kanaler virker ikke....
Karoline
Newbie
Indlæg: 11
Indlæg Stofas kanaler virker ikke....
den: June 7, 2012, 22:53

Er det kun hos mig, at halvdelen af de kanaler vi venligst har fået på prøve fra Stofa, ikke virker? Så er der da ikke meget ved det... De fleste kanaler er sorte, nogle sorte med lyd, andre knaser, andre igen fryser...

Skyldes det at disse kanaler ikke virker med vores nuværende Canal Digital box? Ja, jeg undre mig bare, da jeg synes det er en smule rodet og ubrugeligt... Men ok, halvdelen af deres kanaler virker da. Ville nu gerne se en liste over hvilke kanaler vi rent faktisk beholder, som standard, inden pakke valg.

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: Stofas kanaler virker ikke....
den: June 8, 2012, 17:09

Jeg syntes ikke jeg har oplevet problemer, tværtimod syntes jeg det er gået meget let med at få CD boksen til at virke under Stofa, akkurat som jeg havde spået, hvis du stadig har kanaler via CD, får du jo boksen byttet, og så er det med at vist teknikker der kommer ud problemerne, men fair nok, nu har jeg heller ikke systematisk gennemgået alle de nye ”abdulla” og alle andre ligegyldige kanaler der er kommet, de mest spænende er da Canal+ film og TV1000 i HD versioner og de er fundet (670 og 682).

Til gengæld kan man undre sig over at der ikke er blevet plads til Kanal 5 HD, en af de få grunde til jeg stadig har kort.

Og så må man jo desværre konstatere, at sort set alle SD tilvalgs kanaler er i en elendig teknisk kvalitet, det skyldes bl.a. at Stofa om koder kanalerne fra i forvejen nok ikke så godt mpeg2 signal til mpeg4, hvor det så går helt galt, jeg har haft som tilvalg 24nordjyske, og den har set ganske fint ud, nu er der blot noget ”marmelade” der hopper rundt på skærmen.

Selv om SD kanalerne, der sendes ukodet, ikke er blevet lavet om til mpeg 4, men burde være transparent satellit signal, er der flere af dem det også er gået ned af bakke med, bl.a. ser TV2 nu igen helt galt ud, billedet er så sløret at tekster ikke kan læses, jeg syntes også News ser gal ud ligesom de norske og svensker SD versioner også er blevet meget ringe. Når man nu konsekvent ødelægger SD versioner så meget af, hvorfor skal vi så overhovedet have dem.

Jeg er enig i, at kanal listen er noget rod, i forhold til hvad vi har været vandt til, fint nok at HD version af DR1 og TV2 nu ligger på første og anden plads, men hvorfor er TV3 flyttet fra 3. plads. Hvorfor kommer alle SD versioner af dansk, svensk og tysk tv før DR HD, der ligger helt oppe på 110 og hvorfor er TV3+HD ikke langt ind i stedet for SD version, det hele virker virkelig meget tilfældigt.

Med hensyn til kanaler, så vi burde have alle de kanaler som vi havde før, og kunne ses uden kort, men det holder nok heller ikke, bl.a. kan jeg se, at MTV HD live nu er mærket med $ og ligger på plads 614 lig betalings kanal(koster 30 kr. om måneden ifølge Stofa side), gad vide om nogle vil svare på, hvorfor vi ikke har den mere.

Generelt for os der har haft ”Family mix” pakken, er Stofa produkt så meget mere dyre(flere har regnet ud det kommer til at koste 1000 kr. ekstra) og dårligere, en detalje som kanal 5 HD ikke længe kan fås er da virkelig dårlig i 2012, når vi nu har haft denne kanal lige fra digitalsignalet kom i 2009, og hvorfor skal vi overhovedet betale ekstra for denne kanal når andre som eks. Yousee har dem med i grundpakken.

For mig at se, har Stofa bare ikke særligt godt styr på teknikken(hvor mange gange har signalet eller nogle kanaler ikke været faldt ud efter vi har fået forsyning fra Stofa), eller så det meget beregnet, fordi Zaptor løsning(nu kaldet Smart TV, hvor man snylter på TV som rent faktisk er Smart TV) slet ikke kan følge med det gode direkte signal, hvorfor man så ødelægger dette, i andre foreninger hvor man ikke har set andet, ved man nødvendigvis ikke bedre, men da vi har set hvor godt billedet Canal Digital gav os, ved vi nu hvordan det kan og skal være. Derfor kan jeg nu blot konkludere, det som jeg frygtet, at alle disse nye tjenester, nu er med til at ødelægge den gode tekniske kvalitet som vi har været vandt til.

Som jeg har skrevet før, er et digital signal ikke bare lig med god billede kvalitet, det kan virkelig ødelægges af, og det skal jeg da så sandelig sørge for, at Stofa får gjort, efter seneste omlægning for SD kanalernes vedkommende.

Stofa, GVD kontor og bestyrelse, det er en om’er, giv os noget ordenligt kvalitet og priser.

Personligt er jeg dybt skuffet over bestyrelse har gået med det dette Stofa ”Smart TV” produkt, der primært er et såkaldt ”cash cow” produkt. For dem der ikke ved hvad det betyder, så betyder det at sælge et forældet produkt, til uanede folk, der ikke ved bedre, og på den måde bliver snydt. Et eksempel på sådan et produkt, er da TDC tilbage i først i år 2001/2002 stadig forsøgte at sælge ISDN liner i stedet for det nye og meget bedre/hurtigere DSL produkt, når der så var gået et år eller 2 måtte folk så skifte, men det kostet dyrt.

I dag er der flere muligheder, for at optage, tidsforskydning, eller start forfra, mod blot en en engangs investering, sådan noget som film leje findes der allerede flere meget store selskaber, der levere bedre og billigere via internet, flere ”rigtige” smart TV kan allerede bruge disse tjenester eller kommer til det, så mit bud vil være, at om 5 år findes Stofa smart TV ikke længere, da de er blevet overhalet mange gange af andre og meget større selskaber, hvor man betjenes via internet, det er derfor her jeg syntes man skulle have lagt krudtet.

Karoline
Newbie
Indlæg: 11
Indlæg Re: Stofas kanaler virker ikke....
den: June 9, 2012, 18:21

Nu har jeg gået kanalerne slavisk igennem... Tror der er billede og lyd på ca. 155 af dem...

Ville nu gerne have haft signal igennem til noget så lokalt, som "24 Nordjyske" på P514 - men opnår kun sort skærm med skrat og lyd engang i mellem.. Også TV2 Zulu er det ikke lykkedes mig at få et ordenligt signal frem på... der kommer da billede frem på P507, men det fryser og knaser konstant.
På trods af adskillige muligheder, er det på P650 jeg henter det bedste signal på TV2 Film, men her fryser kanalen endnu mere end hos TV2 Zulu :(
Det samme gælder for P653 Showtime.

Mon det koster extra hvis man ønsker de Digitale kanaler på 2 tv? For som jeg forstår det, tilhører CD Boxen os nu... Men man skal vel sikkert have et Stofa kort proppet i det, før det virker optimalt... SUK

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: Stofas kanaler virker ikke....
den: June 10, 2012, 08:46

Det koster kun ekstra i tilfælde af at du ønsker kanaler udover dem der er i din pakke fra GVD. Kanaler benævnt med [$] i kanalnavnet er dem Stofa levere som kodede kanaler - dem tilkøber du via Mine Sider hos Stofa. De kan ses på alle de TV du har, men det kræver ganske rigtigt et Stofa kort i hvert TV/i hver boks for at se se dem efter 1/7.

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: Stofas kanaler virker ikke....
den: June 10, 2012, 10:53

Hej Karoline

Lad os lige slå fast, at alle kanaler lige nu og frem til 2/7 sendes ukodet, så du burde kunne se alle kanalerne.

Jeg tror, ja næsten med 99% sikkerhed ved det, at dit problem er dårlig signal, stil dig på en af kanalerne med problemer, og gå til ”modtager indstillinger” og noget med(kan ikke lige huske det for den lille boks)modtage kvalitet eller signal justering, inde i denne menu, skal niveau helst være over 100 og kvalitet skal være konstant grøn, er den ikke det, er det dit problem.

Hvis du har fuld pakke, skal Zulu findes på plads 7, men på grund af den bliver sendt på en høj frekvens, er det en af de første kanaler(sammen med bl.a. 6'erne og TV2film) der er problemer med.

Jeg bliver nød til at spørge, har du i dag kort og ekstra kanaler fra Canal Digital, i så fald får du en ny boks, du har så allerede fået en teknikker tid, og der kommer en tekniker med den nye Stofa boks, som ved samme lejlighed kan og skal tjekke dit signal, så alt virker.
Har du ikke ekstra kanaler, så kik først på din ege installation, er der lange dårlige ledninger og for meget fordeling, fjern dette og prøve at sætte boksen med en lille ledning så muligt i dit første antennestik, få evt. en ny ledning ved GVD kontor. Siger det dig ikke noget, og/eller har du stadig problemer kontakt kontor, så du kan få en teknikker ud, der er jo en mulighed for, at der er noget galt ude fra, men ligegyldig om det er inde ved dig selv(og du derfor selv kommer til at betale) skal du ha dit problem løst, det løser ikke sig selv, og har ikke noget at gøre med om der sidder kort i eller ej. Er signal styrken fin, vil jeg lige prøve at resætte boksen efter vejledning har på siden, men der er jo den mulighed at den er ved at gå i stykker.

Hvis du ikke har kort fra Canal Digital kan du efter 2/7 se de kanaler som du plejer(minus MTV HD live)se liste her

http://www.gvd.dk/wp-content/uploads/2012_GVD_Kundekanalnogle_revD_Stofa.pdf

Hvis du efterfølgende ønsker tilvalg betalings kanaler, kan du ikke længere bruge Canal Digital boksen, da Stofa bruger et andet kodnings system, du kan derfor slet ikke bruge et Stofa kort i Canal Digital boksen, og ja der skal betales for hver boks og kort, jeg mener ikke Stofa kender til multiroms løsninger.

O.Svendsen
Pro
Indlæg: 161
Indlæg Re: Stofas kanaler virker ikke....
den: June 10, 2012, 16:45

Citat fra carstenb den June 10, 2012, 10:53
Hej Karoline

Lad os lige slå fast, at alle kanaler lige nu og frem til 2/7 sendes ukodet, så du burde kunne se alle kanalerne.

Alle TILVALGSKANALER sendes ukodet. Dvs. $-kanalerne. Man kan ikke se kanaler der ikke er indeholdt i den pakke man har, og som ikke findes som tilvalgskanaler. F.eks. kan man med grundpakken ikke se TV3, Kanal4, Kanal5 osv.
Jeg har grundpakken, alle $-kanaler modtages perfekt, bortset fra Canal+First HD hvor der er udfald, på Vantage dual-tuner boks. Jeg giver dog carstenb ret i, at nogle SD-kanaler ligner lort. Det må da være pinligt for Stofa at smide sådan noget ud i 2012 :o Se f.eks. DR2, som at kigge gennem en råglasrude.
Direkte uforskammet at kalde det TV.

JS
Newbie
Indlæg: 19
Indlæg Re: Stofas kanaler virker ikke....
den: June 10, 2012, 22:36

Hej

Alle kanaler står knivskarpt på min 40" Samsung

moveng
Newbie
Indlæg: 19
Indlæg Re: Stofas kanaler virker ikke....
den: June 14, 2012, 23:31

Jeg har 100% signalstyrke og 0 fejlrate på alle kanaler i mellempakken. Alligevel er de fleste kanaler ramt af konstante forstyrrelser, udfald, pixeleringer og skrattende/hoppende lyd. Nu er det snart 2 uger siden omlægningen. Skal GVD ikke snart have løst de problemer? Det er sgu da lige før man opgiver at se TV. ;o)

bjarne
Pro
Indlæg: 137
Indlæg Re: Stofas kanaler virker ikke....
den: June 14, 2012, 23:44

Har du fejlmeldt det ?

Mvh. Bjarne

moveng
Newbie
Indlæg: 19
Indlæg Re: Stofas kanaler virker ikke....
den: June 15, 2012, 00:42

Nej Bjarne, jeg har ikke fejlmeldt det endnu. Ved den sidste omlægning var der lignende problemer i starten, men de forsvandt efter et stykke tid, så jeg gik ud fra der bare var nogen justeringer der skulle oveståes. Men selvfølgelig kan jeg da fejlmelde problemet. :)

Sider: [1] 2
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.106 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.