Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Forklaring
9200sv
Newbie
Indlæg: 16
Indlæg Forklaring
den: May 17, 2012, 10:12

Hejsa alle GVD'er

Nu skal vi så have Stofa. Jeg ved ikke om det er godt eller skidt. Jeg ved kun, at de af mine venner/kollegaer der har Stofa betaler ca. 1000,00 kr. mere om året for TV end vi gør i GVD!

Så langt så godt. Men hvordan ser det lige ud fremover. Jeg har et Sony fladskærms TV. Hvori der sidder en kortlæser jeg selv har købt via nettet. Heri sidder mit CD kort, så jeg kan tage de to fritvalgskanaler. I mit tilfælde ZULU + 24 Nordjyske.

Når vi nu får Stofa. Hvor står jeg så lige. Så virker min kortlæser i TV'et jo nok ikke. Men kan jeg tage alle de andre kanaler jeg plejer, udover lige de to fritvalgskanaler?

Og har jeg mulighed for at få de to kanaler igen uden at skulle gå gennem en boks?

Problemet med alle de her topbokse, er at man så skal bruge fjernbetjeningen til boksen, og køre gennem denne. Derved forsvinder alle de funktioner man har i sit tv.

Jeg kan huske da vi blev prakket CD boksen på - inden signalet blot blev sendt direkte gennem. Mage til STENALDER Tekst TV havde jeg da aldrig set. Det var sgu' dårligere end på mit gamle analoge tv!!

Go' weekend
Carsten

Rexman
Beginner
Indlæg: 49
Indlæg Re: Forklaring
den: May 17, 2012, 17:52

Nu har jeg heldigvis opsagt mit Mix med HD kort og betaler således ikke noget til Sofa.. men hvorfor har du Zulu som Mix kanal når den ligger som åben kanal i vores normale GVD pakke? Den kan tages uden kort - så du betaler altså 2 gange for kanalen...

Jeg håber dog vi finder anden programleverandør end Sofa til efteråret. jeg hepper på Yousee... Sofa har jeg haft, never again.

/Rexman

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.028 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.