Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Aalborg i en antenneforening?
JS9
Newbie
Indlæg: 5
Indlæg Aalborg i en antenneforening?
den: May 6, 2012, 18:37

Hej
Hvorfor slår man ik AN-TV og GVD sammen, så Aalborg står sammen, som Danmarks stærkeste brugerejede antenneforening? Det tror jeg kunne være til gavn for alle i Aalborg, uanset om de bor i Centrum, Nord, Syd, Øst eller Vest. Jo flere vi er sammen jo stærkere vil vi stå overfor det fortsat stigende prispres fra et heletiden stigende kanaludbud samt en masse nye udfordringer på OnDemand fronten.

Der vil uden tvivl i nær fremtid komme mange nye services, som medlemmerne gerne vil have, det kunne være nye OnDemand services, som fx start TV når du vil op til x uger/måneder tilbage i tiden. Flere HD kanaler, mere Cherry Picking, mere WebTV/mobilTV, mere.....
- og her kan vi bedre forhandle jo flere vi er.

Konkurrencen kommer til at stige fra leverandører, som ikke behøver ledningsnet for at levere TV. De vil sælge TV via internettet. Især elselskaberne viser vejen med super hurtige internetforbindelser, forbindelser som åbner op for at man kan levere masser af TV og HD gennem nettet. Kravet om stærkere internetforbindelser er også kommet til Aaborg, og Stofa leverer allerede nu 111/11. Vi føder altså delvist selv vejen for at fremtidige webtjenester, som intet forhold har til foreningen, kan få fat i Aalborg. Ikke at vi ikke skal have super hurtigt bredbånd i Aalborg for det SKAL vi, men vi skal være bedst mulig rustet til fortsat at kunne levere den bedste TV løsning gennem Antenneforeningen. Kig på musikbranchens udvikling de seneste år, online services som iTunes og Spottify tordner frem. Måske om få år man ikke behøver internet gennem antenneforeningen, for at have en super hurtig forbindelse? Allerede nu er der hurtige mobilforbindelser med 4G - og i nær fremtid nok 5G, 6G, 7G eller hvad det nu kommer til at hedde.

Vil du vide hvad der sker i Danmark om 5 år, så er det et godt bud at kigge til USA, og her er disse net-TV-udbydere i fuld gang. Det er de med masser af HD til en billig pris. Apple TV er nu fri i Danmark, der er bare første tegn på en retning. Det kommer, spørgsmålet er om det bliver antenneforeningernes endeligt eller om vi ved at stå så stærkt som muligt kan konkurrerer med det i form af foreningstanken?

Skal vi følge med skal vi have en stærk forening og en stærk kanalleverandør - og ikke mindst være på forkant!!!

Formålet er jo det samme for de 2 foreninger: at levere det bedste og bredestes udvalg af TV, Radio, Internet og tillægsservices til mest mulig gavn for alle medlemmerne.

Jeg siger ik den ene forening er bedre eller dårligere end den anden, jeg siger bare at de er bedre sammen.

Hvad synes du?

allan.siig
Advanced
Indlæg: 96
Indlæg Re: Aalborg i en antenneforening?
den: May 6, 2012, 21:39

Hey, en af forskellene som gør en fusion lidt svær er at GVD har eget opdateret net og systemer, hvor ANTV efter det jeg har hørt har et mere nedslidt net. Men det vil da kunne give en fordel at samle hele byen. Det vil give større forhandlings kraft med de forskellige udbydere.
Jeg ved ikke hvor store de demografiske forskelle er i foreningernes medlemmer, men på længere sigt med flere fritvalgs kanaler har det nok heller ikke så meget at sige.
Så det er da så absolut en mulighed med øget samarbejde mellem de forskellige foreninger i aalborg området.

Rexman
Beginner
Indlæg: 49
Indlæg Re: Aalborg i en antenneforening?
den: May 17, 2012, 17:57

Jeg håber at GVD dog har så megen "common sense" at de aldrig aldrig aldrig vil indlade sig med sådan en affære... Så hellere Yousee. Bare se hvor ringe signalkvaliteten er blevet efter Stofa er begyndt at levere tv signal. Især på SD kanalerne. Kan se på min Terratec nøgle at bitraten er forfærdelig lav på SD kanalerne - den alm DR var helt nede på 3500 kbit ved seneste Bonderøv. Det er bare ikke ok. Der var også små hak i transport streamen, der ødelægger optagelser via nøglen. Ligeså på kanal 5. Har også været kunde ved dem før - det var ikke nogen lykkelig affære.

Den dag Stofa bliver valgt til leverandør af alt er den dag jeg lukker min TV forbindelse og vælger Boxer.... eller Satellit.

Stofa er ligesom Helle T. Det hele ser så godt ud, men er virkeligt ringe når man først sidder i saksen.

/Rexman

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.04 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.