Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Billede kvalitet på Canal 9
Backstage
Advanced
Indlæg: 64
Indlæg Billede kvalitet på Canal 9
den: March 18, 2012, 14:54

Kan det tænkes at bitraten på Canal 9 er alt for lav til at billedekvaliteten er i top hos os medlemmer?

Lige nu sidder jeg og er frustreret over grønne skygger på både spillere og bold i en fodboldkamp.

Kan man hos GVD skrue op for kvaliteten der eller må man bare leve med det?

Eller er det bare lokalt hos mig den er gal? Man forventer vel lidt kvalitet for den dyre pris på den kanal.

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: Billede kvalitet på Canal 9
den: March 19, 2012, 10:33

Ser ikke meget Canal 9, men er fuldstændig enig i din opfattelse/oplevelse, så det er ikke bare ved dig den er gal. (Hvis ellers du ikke har problemer med andre kanaler, Canal 9 sendes på en af de højeste frekvenser, der generel er svære at fange)

Canal 9 var en af de kanaler jeg var meget skuffet over, efter omlægningen 3/1, da jeg tideligere husker den som i fin kvalitet. Der blev skudt meget på Stofa, og de havde jo tydeligvis også lavet meget ged i den, men den lave båndbredte og dermed dårlig billedkvalitet på en del kanaler som TV3(typisk 5,5 Mbit i 2011 mod 4,4 i 2012), TV2Charlie(5,2 Mbit i 2011 mod 4,1 i 2012) og bl.a. også Canal 9(typisk 5,5 Mbit i 2011 mod 4,4 i 2012) var og er ikke deres skyld, ifølge det jeg har analyseret mig frem til, sammenholdt med sat informationer. For i ly af diverse omlægninger(først i januar måned) har en del stationer valget at sænke båndbredden, så hverken Stofa eller GVD kan gøre noget, men du skal tilbage til TV stationen og klage, har du løst til dette, kan du evt. lægge din klage ud her, så skal jeg glædeligt sende en kopi til dem også, hvis andre vil følge efter kan vi måske få dem vækket.

En krølle på historien er, at man er på vej med en HD version, måske efter sommerferien(tør ikke garantere noget), og det sjove(eller sørgelige)er, at SD versioner altid bliver betydeligere ringere, når HD version enten er på vej eller er kommet, det er ligesom man virkelige skal vise at der er en forskel.

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.051 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.