Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: 1 2 3 4 [5]
Forfatter Emne: Stofa internet...
teknik
Newbie
Indlæg: 15
Indlæg Re: Stofa internet...
den: March 12, 2012, 17:35

Hej Carstenb.

og der med kan en garanteret 10/1 ved GVD godt være lige så god, som en ”flyende” 15/2 der sjældent vil være 15/2. Stofa fraskriver sig i hvert fald al hastighed ansvar,

Nu omgår du vist sandheden lidt tilfældigt igen !!

Produkter
Op til 6/1 Mbit med 30 GB forbrugsloft uden trådløst netværk
149 DKK/md.
Op til 6/1 Mbit med 30 GB forbrugsloft og trådløst netværk*
174 DKK/md.
Op til 10/1 Mbit med 100 GB forbrugsloft og trådløst netværk*
199 DKK/md.
Op til 25/2 Mbit med ubegrænset forbrug, trådløst netværk og fair-use*
279 DKK/md.
Op til 50/4 Mbit med ubegrænset forbrug, trådløst netværk og fair-use*
389 DKK/md

Der er ikke meget garanti når GVD skriver : op til

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: Stofa internet...
den: March 13, 2012, 11:09

Citat fra teknik den March 12, 2012, 17:35
Hej Carstenb.

og der med kan en garanteret 10/1 ved GVD godt være lige så god, som en ”flyende” 15/2 der sjældent vil være 15/2. Stofa fraskriver sig i hvert fald al hastighed ansvar,

Nu omgår du vist sandheden lidt tilfældigt igen !!

Hej igen ”teknik” stadig anonym

Men nej det gør jeg ikke, forklaring følger.

Når ordret ”garanteret” kommer frem, ud af det blå, skyldes det at GVD’s medlemmer generelt får den hastighed de skal ha, dette står i direkte modsætning til den oplevelse mange(men jo selvfølgelig langt fra alle) har under AN-TV og Stofa, men også under mange andre antenneforeninger, bl.a. Århus antenneforening som er næsten lige så stor som AN.

Ordret ”garanteret” er lidt uheldigt brugt(jeg er ganske udmærket klar at GVD ikke garantere noget), der burde i stedet været skrevet noget alla ”i GVD kan man være næsten 100 % sikker på at få den ønsket hastighed”, men i et forum som dette, handler det jo også om at udtrykke sig tydeligt, og da jeg hverken er skribent, eller på anden måde har nogle speciale forudsætninger, for at skrive 100 % korrekt dansk, bliver ordret ”garanteret” brugt, for at understrege, at man i GVD, i 99 % af tiden, får den hastighed som man betaler for. Der skal være plads til uheldigt ord valg, stavefejl osv. i sådan et forum som dette, hvis elleres meningen er god nok, og det var den.
For hvis du ellers havde læst videre og forstået hvad jeg skrev, skrev jeg jo også:

For modsat en DSL forbindes, deles man på kabel TV med et antal andre om forbindelsen, før man går over i fibernet. Er der i et lille område, mange der bruger meget internet(downloader), risikere man ikke at få sin hastighed. Det er ikke direkte Stofa’s skyld, men lige så meget op til den enkelte antenneforening, og hvor godt deres net er demissioneret. Efter GVD’s store renovering(for 3 år siden), er det min opfattelse, at der på GVD er rimelig med reserve kapacitet, således man næsten altid vil opnå sin hastighed, modsat AN-TV der aldrig rigtig har fået samme tur(men blot mange lappeløsninger), hvorfor flaske halse i hvert fald meget let har kunnet opstå, med nedsat hastighed til følge, og der med kan en garanteret 10/1 ved GVD godt være lige så god, som en ”flyende” 15/2 der sjældent vil være 15/2. Stofa fraskriver sig i hvert fald al hastighed ansvar, og for en god ordens skyld, er det ikke bare et problem for AN antenneforening, jeg kender flere fra Århus området der har samme oplevelser.

Den korte version af dette er, at der på et kabel TV net, af tekniske grunde aldrig 100 % vil kunne garanteres hastighed. Derfor bruger GVD også den formulering som alle andre internet leverandører gør, nemlig ”op til”, forskellen er, at GVD ikke efterfølgende fralægger sig ethvert ansvar som Stofa gør, se bare hvad de skriver, Kip fra Stofa side:

Forudsætter kabel-tv via Stofa og din antenneforening. Hastigheden afhænger af belastningen på anlægget, se stofa.dk/bredbaand. WebTv gælder kun Stofa fordelsanlæg, se mere på stofa.dk/fordel. Bemærk at der på 111/11 Mbit bredbånd er en fair-use grænse på 500GB pr.md. Læs mere om fair-use i aftalevilkårene.
Stofa tilstræber at levere den fulde bredbåndshastighed. Kapaciteten på kabel-tv anlægget deles med andre brugere, hvilket betyder, at du periodevis kan opleve en mindre båndbredde.

Sammenholder man med hvad Stofa skriver, hvad jeg tideligere har skrevet, og viden af, at GVD har et pæn reserve kapacitet, ja så springer ordret ”garanteret” frem på læberne.

Sider: 1 2 3 4 [5]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.032 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.