Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.





Sider: 1 2 [3] 4 5
Forfatter Emne: Stofa internet...
teknik
Newbie
Indlæg: 15
Indlæg Re: Stofa internet...
den: February 29, 2012, 15:09

Hej Carstenb

Jeg vil derfor gerne ha et klart svar på, hvorfor du forsøger at hænge mig ud på den måde, det er jo ikke rimeligt.

Prøv at læse dine egne indlæg igen, så vil du måske forstå hvorfor det er rimeligt.

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: Stofa internet...
den: February 29, 2012, 16:23

Hej Teknik

Jamen det er jo flot, for gud ved hvilken gang, svare du enten ikke på det adspurgte eller svarer helt uden om, hvad var dit navn egentligt. Der er ikke noget galt med mine indlæg, så det hjælper ikke jeg læser dem igen.

Du stater i stedet blot forfra. Normalt når man har her en diskussion, debat eller udveksler holdninger, høre man selvfølge efter hvad modparten siger, og angriber ikke pludselig med noget som modparten har erkendt var forket og korrigeret.

Ærlig talt, du er sunket for dybt i det forsvar, det du forsøger at forsvare har du ikke haft held med, og vil ikke indrømme det.

Det giver ikke menig at forsætte, du tager ting ud af kontekst, vender og drejer det så det passer dig, du sammenliner ting og priser du ikke kan sammenline, dette vil du ikke forholde dig til, men forsætter bare med at kommer med useriøse bemærkninger.

Det virker ikke som du er så gammel, når du bliver lidt ældre, klogere og har noget mere livserfaring, finder du af, at det det billigste produkt, meget sjældent er det bedste, og meget tit bliver den dyreste investering i længden.

Eneste fornuftige du har skrevet i dette forum er
Forummet er et godt sted at udveksle synspunkter, hvis det bliver brugt seriøst.
Bare du dog havde efterlevet dette.

teknik
Newbie
Indlæg: 15
Indlæg Re: Stofa internet...
den: February 29, 2012, 17:29

Hej Carstenb

I de mere end 30 år jeg har været medlem af GVD, har jeg set foreningen gå fra at være danmarks bedste og billigste til i dag at være en kommerciel butik med eget hus, firmabil og faste medarbejdere, hvilket giver et omkostningsniveau der er så højt, at jeg mener man i dag kan købe ydelserne billigere andre steder, bl.a. fordi vi er for få til at betale disse omkostninger.
Så derfor ønsker jeg, at jeg kunne købe mellempakken og en 15/2 Mbit internet forbindelse fra Stofa.
Det synspunkt kan du så lide eller ej, og det har jeg et afslappet forhold til, men når man begynder at bruge udtryk som : retarderet, LOL, dum og bla bla bla, må man forvente et modspil, og det har du tydeligvis ikke et afslappet forhold til.

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: Stofa internet...
den: February 29, 2012, 19:54

Hej Teknik

Fair nok, selv om du stadig vælger at være anonym, er det det meste fornuftige du har skrevet, og jeg er faktisk meget enig i din konstatering, jeg har selv tænkt samme tanke, hvilket jeg jo også faktisk har skrevet i et af indlæggende. Pludselig står vi side om side, og bare du fra starten havde meldt mere klar ud hvad det var du vil frem til, havde denne mudderkastning ikke været nødvendig, forhåbentlig bruger du ikke det næste skrevet imod mig.

Og så tager vi lige de forskellige punkter for prins Valdemar

Ja, jeg skyder med skarpt fra start, og bruger nogle ikke pæne ord, men jeg er blevet provokeret, og det skal jeg lade være med at blive, de 3 problemer er, at jeg ser rødt når nogle nævner Stofanet, havde det været andre som TDC eller telenor, havde jeg ikke bemærket noget. Og dette skyldes de har en helt anden forretningsstrategi. Det andet er, at jeg trods alt har fat i den lange ende, omkring hvordan Stofa har drevet deres forretning, både prismæssigt og teknisk set, her er jeg godt klar at du slet ikke kan følge med, men det jeg skriver ikke er forkert, og jeg har nu lært at man gør tingende anderledes og mere tilsvarende i 2012.
Jeg er så også godt klar over, at der er en lille detalje, at ikke alle har brug for fast IP, hvorfor så betale for den, og man kan jo bare lade være med at bruge Stofa mail og i stedet bruge Gmail, så kan man jo undgå at skulle købe sikkerheds pakke. Dermed er nogle der kan slippe af med kun at skulle give grundpris, og så er Stofa er det bedste bud lige nu. Der er bare det, at der bl.a. med fast IP er en del fordele for den enkelte, det er for vidtrækkende at komme ind på det her, jeg vil blot ikke undvære fast IP.

Det 3 problem er at du dækker dig under et brugernavn ”teknik” som burde forpligte, der er ingen skam i ikke at kunne følge med i hvad jeg skriver, det er der sikkert mange der ikke kan, havde du hedet Bjarne var der helt klart noget som ikke var skrevet.

Og så til l dig Teknik, så mistet jeg respekten for dig efter dit andet indlæg, du slynger om dig med priser og bedre TV pakker uden nogen form for dokumenterer, en link til hvad du snakket om kunne ha været fint.

At jeg så godt kunne/kan gætte på at det er AN-TV pakke det handler om er noget andet, men du skriver det ingen steder, og AN-TV er en antenneforening på lige fod med GVD, Stofa har ikke noget med AN-TV’s pakke sammensætninger af at gøre, den bestemmes på samme måde som i GVD, Stofa levere kun, som de nu også gør til GVD, det digitale signal. Og jeg har jo ret i, at man har meget svær med at sammenligne pakker hvis indhold den ikke er identisk. Pakkesammensætning er noget du skal med til generalforsamling for at bestemme, havde du fremsat forslag om TV2Zulu skulle være med i mellempakke havde jeg bakket dig op.

Jeg spøger dig flere gange om konkrete ting, hvorfor svare du enten ikke, eller svare i øst med et mod angreb, og det går da helt galt når du begynder at hive gamle indlæg ind i det. Der er ikke noget at sige til at jeg begynder at bruge græmme ord.

Du skriver at jeg skal læse mine indlæg, det her jeg gjort, men prøv du lige at læse alle en efter en, efterfølgende dine, så har du ikke bridraget med noget fornuftig, andet end konsekvent at provokere, det kan godt være at jeg sætter ”græmme” ord på, men din stil er mindst lige så beskidt, tænk lige over det i fremtiden. Det kan godt være, at du har et afslappet forhold til indlæg, det har jeg ikke, og det brude du respektere.
Nu erkender du jo så blankt, at du har gjort det med overlagt vilje for at provokere mig. Hvad skal jeg sige, andet end du er mindst lige så meget skyld i de græmme ord som jeg er, i form af sådan som du har besvaret.

Lad os nu stoppe denne hanekamp og i stedet stå sammen, du klare nok og skulle betale 20 kr. de næste måneder, men jeg er enig i, at GVD skal stramme op, vi må ha nogle skarpere personer ind i bestyrelse. Hvis det endelig skulle være, findes der også andre end Stofanet, bl.a. Yousee. De kan stort set det samme som Stofanet kan, plus de har TDCplay med millioner af musiknumre, hvis Yousee fik overtaget internet leverance vil jeg skifte med det samme.

Alternativt kan du gøre som undertegnet og skifte til en DSL operatør, her er der frit valg på alle hyller.

pc-tossen
Newbie
Indlæg: 4
Indlæg Re: Stofa internet...
den: March 2, 2012, 09:46

Ikke for at blande mig, men hvis ikke jeg tager meget fejl, så et kanal udbudet hos AN-TV det samme som hos Yousee, som også står for tv signalet. Stofa står for internet, så alt i alt en ringere løsning, da de samlede pakke løsninger ikke kan benyttes.

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: Stofa internet...
den: March 2, 2012, 11:30

Citat fra pc-tossen den March 2, 2012, 09:46
Ikke for at blande mig, men hvis ikke jeg tager meget fejl, så et kanal udbudet hos AN-TV det samme som hos Yousee, som også står for tv signalet. Stofa står for internet, så alt i alt en ringere løsning, da de samlede pakke løsninger ikke kan benyttes.

Alle skal have lov til at blande sig. :D

Me jeg forstår ikke helt hvad du mener, men jeg tror ikke nogen antenneforenings eller tv udbyders pakker noget steder i landet er identiske med AN’s sammensætning.

AN får både deres TV og internet fra Stofa.

Men nu vi er i gang, så vil jeg hellere have Yousee mellem pakken end AN-TV, ved AN har man fjernet en række populære kanaler som kanal 4,5 og 6 og lagt dem i fuld pakke, disse kanaler er stadig med i mellem pakke ved Yousee + bl.a. TV2zulu, 3 og 3+

Det er for mig tydeligt at se, at AN-TV er i klørene på Stofa, for på den måde pakkerne er sammensat + fuld pakke er ekstrem dyr, tvinger man mange til Zaptor + tilvalgs kanaler, og så vælter pengene ind hos Stofa.

Man kan fint have 2 forskellige leverandører af TV og internet, eks valgte Nørretranders antenneforening i tiders morgen Stofa til internet, mens man senere mente, de ikke var gode nok til digitalt TV, hvorfor Yousee blev valgt til dette.
Men selvfølgelig giver det nogle fordele at det er samme leverandører, det er jo faktisk nødvendigt for at kunne udnytte alle muligheder der findes i dag.

Når jeg nævnte Yousee til internet, var det ikke ment, som noget der skulle ske lige nu, men blot et eksempel på, at der findes mange andre internet udbydere, der er mindst lige så interessante som Stofanet. Og lige præcis TDCPlay har jeg haft mulighed for, i en periode, at bruge via mobilbredbånd, og det vil jeg meget gerne have igen, på min konto er det meget mere vær end noget pjat som onlinedisk eller web tv, men sådan er vi jo fair nok også forskellige.

Vælger man til efteråret Yousee som ny TV leverandør i stedet for Stofa, fordi deres kontakt løber ud, bliver Yousee internet jo dog absolut en mulighed.

Og så er det ellers begyndt at vælte frem med gode internet tilbud, bl.a. kan man nu få 20/1 til 229 kr. ved Telenor, blot man har en mobil telefon(og hvem har ikke dette), høre man til dem, der stadig har en ”rigtig” fastnet telefon, er Telenor internet også et godt bud, her man skal huske på, at man får samlerabat på 40 kr., pr måned udbetalt af TDC og så er prisen på en 10/1 pludselig kun 159 kr. og det er altså inklusiv alt det jeg har ævlet om tidligere. I andre medlemmer kan sikkert finde flere tilbud.

Min ”reklame” for Telenor er ikke at de skal overtage GVD’s internet, men blot oplyse om hvad de fleste GVD medlemmer også kan få, da Telenor kører over telefon linen. Også så er Telenor dog som udgangs punkt en bedre sammenligne end eks. Stofa, da GVD og Telenor produkter er meget identisk.

Den oprindelige pointe, med at GVD nu igen er begyndt at halte bagefter, som dog først kom alt for sent frem i denne tråd :( , er dog blevet endnu mere væsentligt og rigtigt. GVD fulgte pænt med i 2011, de gør GVD ikke nu, det skal blive spændende at se hvad GVD vil gøre i 2012.

O.Svendsen
Pro
Indlæg: 161
Indlæg Re: Stofa internet...
den: March 2, 2012, 23:48

Citat fra carstenb den March 2, 2012, 11:30

Og så er det ellers begyndt at vælte frem med gode internet tilbud, bl.a. kan man nu få 20/1 til 229 kr. ved Telenor, blot man har en mobil telefon(og hvem har ikke dette), høre man til dem, der stadig har en ”rigtig” fastnet telefon, er Telenor internet også et godt bud, her man skal huske på, at man får samlerabat på 40 kr., pr måned udbetalt af TDC og så er prisen på en 10/1 pludselig kun 159 kr. og det er altså inklusiv alt det jeg har ævlet om tidligere. I andre medlemmer kan sikkert finde flere tilbud.

Fullrate har et godt tilbud på 20/2 lige pt.

http://www.fullrate.dk/privat/bredbaand/

Har selv Fullrate DSL og det funker stabilt altid.
Telenor har nogle ret høje betalingsomkostninger man lige skal tage højde for og lægge oveni prisen.
Sammenlignes med GVD internet mener jeg også GVD skal til at passe på mht. prisen på deres produkter.

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: Stofa internet...
den: March 3, 2012, 10:38

Når jeg ikke har taget Fullrate med, skyldes det at Fullrate kan og skal gøre det billigere i kraft i af en dårlig kundeservice(lang vente tid) og ingen mail, lige ingen mailserverer der skal vedligeholdes og supporteres. Det er en ikke ubetydelig udgift for andre.
Det var det der med fair sammenligner.

Bortset fra det, så kører de forskellige DSL forbindelser bare der ud af, jeg tror ikke det betyder noget om den kommer fra Fullrate, TDC eller Telenor.

Det er rigtigt at Telenor tager 9,80 kr. for betaling via betalings service, men tager de andre ikke også noget, eller bliver man snydt her. Det er selvfølgelig vigtig at få alt med i samlet pris, så fin observation.

O.Svendsen
Pro
Indlæg: 161
Indlæg Re: Stofa internet...
den: March 3, 2012, 12:28

GVD har så også en fordel i at levere den hastighed man betaler for. Hvis man som GVD kunde betaler for en 25 Mb forbindelse, så FÅR man 25 Mb i reel hastighed og ikke bare "op til 25 Mb". Som jeg er orienteret ihvertfald. Som DSL kunde vil hastigheden altid være reduceret med min. 15% til overhead.

stro
Newbie
Indlæg: 5
Indlæg Re: Stofa internet...
den: March 9, 2012, 17:24

JEg har lige siddet og læst den tråd, og undrer mig utroligt meget over hvordan man kan mene en forbindelse på 10/1 med et forbrugsloft på 100 GB, kan være billigere end en forbindelse på 15/2 uden hverken forbrugsloft og Fair-use grænse?

Jeg har pt stofanet, og er absolut godt tilfreds, forbindelsen fejler ikke noget. Jeg har altid fuldskrald på forbindelsen.

Jeg flytter meget snart ud i et GVD område, og jeg skal under ingen omstændigheder have GVD internet, med enten forbrugslofter eller Fair-use grænser, på alle hastigheder så vil jeg ikke betale til det, det kan hurtigt blive for dyrt.

Hvor meget jeg forbruger i løbet af en måned ved jeg egentlig ikke, men hvorfor betale mere til en mindre hastighed, og risikere at løbe panden imod loftet, når man kan forbruge det man har lyst til mindre penge?

Jeg har også meget svært ved at se hvordan man kan mene at Yousee's tv-løsning kan være bedre end både GVD's og Stofa/ANTV's sammensætning.
Jeg sad fornylig og sammenlignede Stofa/ANTV og Yousee, selvom jeg ikke brugte mere end 5 minutter på det, så stod det hurtigt klart at Yousee absolut ikke var børnevenlig og i det hele taget vil de meget gerne se mange penge for deres kanalpakker. JEg har i dag hele molevitten hos Stofa/ANTV, men jeg kan med deres digitale udbud sagtens spare ca 100 kr, og komme ned på samme pris som hos GVD fuldpakken, jeg vil dog komme til at undvære Kanal 6, men vil tilgengæld blive meget populær hos familiens yngre generation, da vi så ikke vil komme af med børnekanalerne (som GVD absolut ikke har for mange af)

Sider: 1 2 [3] 4 5
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.228 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.