Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Viasat Golf
djernish
Newbie
Indlæg: 2
Indlæg Viasat Golf
den: January 30, 2012, 10:37

Hvordan får jeg fat i Januar måneds prøvekanal Viasat Golf permanent? Nu hvor vi er gået over på Stofa ved jeg ikke hvordan.

Hjælp venligst

Djernish

allan.siig
Advanced
Indlæg: 96
Indlæg Re: Viasat Golf
den: January 31, 2012, 13:18

Hej Djernish, det er nu stadig Canal Digital selvom det er stofa der ejer dem.
Men jeg mener ikke at vi kan få Golf som tilvalg pt. Hvis du ikke kan se dem sammen med de kanal du kan vælge så kan du evt. skrive til canal digital eller Kontoret for at høre hvordan det går med muligheden for at få den. Det er noget med at Viasat ikke rigtig vil lade den være tilvalg ved Canal Digital, men det må du ikke hænge mig op.
MVH
allan

ronnow
Newbie
Indlæg: 5
Indlæg Re: Viasat Golf
den: February 3, 2012, 19:24

Hej,

Jeg vil også gerne have viasat golf!
Så da den nu ligefrem var på prøvekanal og også som en "pakke" man kunne vælge hos Canal Digital, så ringede jeg CD. Den venlige dame mente ikke jeg kunne få den pakke - hvad enten jeg købte en box eller ej - det hænger på at GVD har en eller anden aftale med viasat omkring udbydning af viasat kanaler...der åbenbart gør viasat golf ikke kan udbydes på gvd. Nå!

Nuvel, det er i den grad mystisk når den nu dukker op som prøvekanal, og, at alle der vil have den (den venlige CD dame nævnte adskillige forespørgsler fra GVD medlemmer) åbenbart er tvunget til at skifte GVD ud med noget andet for at få den kanal.

Så kunne godt tænke mig at vide hvorfor GVD har haft den kanal på prøve ( det er absolut ikke en mainstream kanal, men os der er vild med golf vil sikkert gerne have muligheden for at tilkøbe den). Det er jo lidt latterligt at reklamere for noget for så at sige "haha det kan du ikke få alligevel!"

Har næsten lyst til at spørge om der er nogen der har erfaring med viasat via sat??

allan.siig
Advanced
Indlæg: 96
Indlæg Re: Viasat Golf
den: February 4, 2012, 11:08

hej ronnow, Læs overstående igen. Den er sat på prøve så du kan se den og stemme på den til næste kanal afstemning. Du kan jo evt også selv kontakte viasat og høre hvornår de vil sælge kanalen til Canal Digital som tilvalg. Men du kan jo stille spørgsmålet til bestyrrelsen, så kan de måske give dig et andet svar end jeg kan.

jenserik
Newbie
Indlæg: 2
Indlæg Re: Viasat Golf
den: February 11, 2012, 08:45

Jeg kunne godt tænke mig et svar fra BESTYRELSEN - på hvorfor I giver os mulighed for at se Viasat Golf som prøvekanal, og når man så forsøger at få lov at købe den får man at vide, at det kan man ikke, fordi I har indgået én eller anden underlig aftale med Canal Digital der gør, at vi ikke kan få Viasat Golf !!!!!!!!!!!!!!!
Underligt - og noget der kan gøre én godt gal i hovedet - da I på den måde bestemmer hvad man som betaler i antenneforeningen - kan få lov at vælge.
Vi har jo Viasat History som mulighed-----------så hvorfor har I blokeret muligheden for golfkanalen ??
Jeg har stor forståelse for - at denne kanal kun er interessant for de der elsker golf - derfor kan jeg slet ikke forstå én eller anden begrundelse med "at vi kan forsøge at vælge den ind når vi skal stemme om nye kanaler"-------det er ulogisk, for selvfølgelig er vi ikke nok til at den kanal kommer i betragtning.
Men GIV OS DOG LOV TIL AT KØBE DEN SÆRSKILT......det andet er for mig at se en underligt magtanvendelse.

ronnow
Newbie
Indlæg: 5
Indlæg Re: Viasat Golf
den: February 11, 2012, 18:40

@allan Jeg er klar på det er en prøvekanal. Men i disse tider hvor individuelt kanal vinder mere indpas, så er det sært at man reklamerer med en relativ dyr og nicheagtig kanal, som næppe vil blive stemt ind i en samlet pakke. Derfor var det fedt for mig som nu troede det var muligt at købe den i tilvalg. Men nej...

Det der er enormt mystisk er at CD rent faktisk har den som tilvalg. Check blot deres site. Og med den in mente, så bliver man da skuffet når man håbefuldt
forsøger at bestille, men får afslag fordi man er gvd'er.

Og alt der er at læse på gvd om tilvalgskanaler er at kontakte CD. Så det gør man...

/Lars
Ps. En mail med henvisning til mit tidligere indlæg er sendt til bestyrelsen. Intet svar. Endnu....

ronnow
Newbie
Indlæg: 5
Indlæg Re: Viasat Golf
den: March 8, 2012, 21:13

Damn, der forsvandt golf'en.
Jeg savner i den grad alternative muligheder til at få viasat golf tilbage...er der nogle?

ronnow
Newbie
Indlæg: 5
Indlæg Re: Viasat Golf
den: March 10, 2012, 19:29

Ja, den nemme løsning hedder selvfølgelig viaplay.dk - desværre skal man vist købe hele pakke-molevitten for at få sporten - 159 pr måned. Og så har du det via nettet. På PC... arh vel?
Men så var det jeg så mit et-par-år gamle samsung tv havde en viaplay app. Og jo, så købte jeg pludselig en måneds abbonnement :) Det fungerer glimrende!

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.135 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.