Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: EPG: Liste over programgenrer...
TRJensen
Newbie
Indlæg: 4
Indlæg EPG: Liste over programgenrer...
den: January 28, 2012, 00:38

Hej Alle,

Jeg vil lige høre, om der er andre, som har oplevet samme problem som mig efter programomlægningen.

På mit Sony TV (NX710) kan jeg gå ind i EPG programguiden, og her kan jeg vælge "Options" >> "Liste over programgenrer" >> "Film", og så får jeg listet alle film fra alle kanaler sorteret efter starttidspunkt.

Men efter program omlægningen virker det ikke længere... Nu kommer der ingenting frem... heller ikke hvis jeg i stedet for "Film" vælger en anden kategori, som "Nyheder", "Sport", "Underholdning", osv...

Jeg kan sagtens bladre i EPGen på normal vis, og få vist info for et program der kommer... Men det smarte er jo at kunne se en oversigt over eksempelvis alle film, de bliver sendt...

Jeg har efter anbefaling fra GVD prøvet at opdatere til seneste firmware til TVet (fra dec 2011) - men det løser ikke problemet.

Andre som kan genkende problemet?

O.Svendsen
Pro
Indlæg: 161
Indlæg Re: EPG: Liste over programgenrer...
den: January 28, 2012, 21:32

Ja, det virker heller ikke her på mit EX720. Har nyeste FW.

Bufas
Newbie
Indlæg: 5
Indlæg Re: EPG: Liste over programgenrer...
den: January 29, 2012, 09:56

Samme her.
Desuden vises der samme EPG for NatGeo og NatGeo HD, og generelt er EPG efter omlægningen blevet meget langsom til at loade for alle kanaler.
Forhåbentlig er det bl.a. dette, der arbejdes på iflg. Driftstatus af 18/1.

TRJensen
Newbie
Indlæg: 4
Indlæg Re: EPG: Liste over programgenrer...
den: January 29, 2012, 14:42

Jeg skrev med Christian (teknikker) på email, og ifølge ham bliver der IKKE ændret på "måden" hvor EPG sendes ud på. Dog arbejder man på at rette fejl med ombyttet eller manglende EPG på nogle kanaler.

Der er faktisk ændret i måden EPG sendes ud på (teknisk forklaring nedenfor). Og det kan være årsagen til at "søgning efter programgenrer" er blevet ødelagt. Da jeg skrev med Christian, var det "kun" mig som havde oplevet problemet... og derfor vil denne specifikke problemstilling ikke få prioritet. Men hvis der kommer flere fejlbekræftigelser på denne tråd, håber jeg det kan hjælpe med at sætte fokus på problemet.

LIDT TEKNIK
Måden EPG sendes ud på er ændret ved kanalomlægningen i starten af 2012.

Alle TV kanaler sendes på en MUX frekvens, hvor hver MUX frekvens kan have 3-7 digitale kanaler (afkængig om det er HD eller SD kanaler).

FØR:
Før blev "Fuld EPG" (7 dages EPG) sendt ud på en enkelt MUX frekvens. Mens alle andre MUX frekvenser kun har en har en lille EPG, som kun har informationer om nuværende og næste program for alle kanaler.
Det ses blandt andet ved at nyere Sony TV'er ikke kan vise nuniature TV billede, når man bladrer i EPG guiden, simpelhen fordi at TV-tuneren er nødt til at stille ind på en anden TV frekvens for at vise 7-dages EPG TV guide.

I DAG:
Idag sendes "Fuld EPG" ud på alle MUX frekvenser - dvs TVet behøver ikke skifte frekvens for at vise 7-dages EPG - og derfor kan nyere Sony TV'er pludselig vise et miniature TV billede i EPG'en. Men detsvære er "søgning efter programgenre" røget sig en tur...

PÅ NETTET

Interessant nok, så har de krypterede kanaler nu fået et [$] sat på - nøjagtig som Stofa gør det - og jeg frygter lidt at det er en Stofa teknikker der har hjulpet med omlægningen.

Af nedenstående link, beskrives netop at:

  • Stofa's EPG + Sony TV = Problemer med "liste over programgenrer".
  • YouSee EPG + Sony TV = Alt virker perfekt... :-)

http://forum.recordere.dk/forum_posts.asp?TID=81364&title=sony-kdl40ex700

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.054 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.