Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Ingen kanaler i DVBLink efter omlægningen
thogs
Newbie
Indlæg: 3
Indlæg Ingen kanaler i DVBLink efter omlægningen
den: January 26, 2012, 16:46

Jeg har et Win 7 mediecenter, hvor jeg bruger DVBLink til at få mine kanaler ind i MCE med...

Efter omlægningen har jeg mistet alle mine kanaler og når jeg scanner efter nye kanaler i DVBLink, så kan jeg kun finde halvdelen af hvad jeg kunne før.

Det faktisk alle de kanaler jeg ser, som nu mangler, som f.eks dr1, dr2. tv2, zulu osv....

Skal jeg have nye Qam koder sat ind i DVBLink eller hvad er der sket under den omlægning d. 11 januar?

Backstage
Advanced
Indlæg: 64
Indlæg Re: Ingen kanaler i DVBLink efter omlægningen
den: January 26, 2012, 18:37

Dejligt positiv indlæg. Hyg dig - gider seriøst ikke hjælpe til når du kommer med så positiv et indlæg.

thogs
Newbie
Indlæg: 3
Indlæg Re: Ingen kanaler i DVBLink efter omlægningen
den: January 26, 2012, 18:49

Hvad mener du så lige med det? Jeg stiller da bare et helt almindeligt spørgsmål, fordi at jeg har fået problemer med noget jeg ved ved ret meget om

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: Ingen kanaler i DVBLink efter omlægningen
den: January 26, 2012, 19:11

Ja jeg kan heller ikke lige følge ironien fra ”backstage”, men point er nok, hvis du ellers bare har brugt et minut har i forum, at JA QAM ER LAVET OM FRA 64 TIL 256, SÅ DET SKAL DU ÆNDRE/SØGE EFTER.
Selv om jeg har haft med tv kort at gøre de sidste 10 år, har jeg aldrig for alvor ” rodet” med mediecenter, men blot brugt pc til at optage med, og så haft en afspilnings boks under TV.
Efter verden er blevet digital, med første start i 2004 med DVB-T forsøg, har jeg altid brugt
DVBViewer, og recordings services, og blot tilføjet flere DVB-C kort i det sidste, komisk nok kan selv den meget gamle pc, der ellers overhovedet ikke skulle håndtere HD, fint optage, fordi, det blot er data strøm den skal ligge ned på harddisk, selvfølge er diskene skiftet ud flere gange undervej for at kunne følge med, men det er ellers gammelt hardware.

Backstage
Advanced
Indlæg: 64
Indlæg Re: Ingen kanaler i DVBLink efter omlægningen
den: January 27, 2012, 12:36

Ironien bliver jo ikke mindre Thogs når du så ændre i dit indlæg så det fremstår pænere end først skrevet.

Jeg sprang af da du først havde skrevet noget i stil med den "Skide omlægning"

Men fint nok du ændre i din tekst.. Så har du da lært at man kommer længere med et pænt sprog.

Men mit svar vil have været det samme som Carsten. At husk at ændre din qam til 256.

thogs
Newbie
Indlæg: 3
Indlæg Re: Ingen kanaler i DVBLink efter omlægningen
den: January 27, 2012, 12:43

Backstage du må dælme godt nok have et kedeligt liv, når du hænger dig i den slags små ting... Jeg gættede nok at det var min frustration ved at bande en lille bitte smugle, der fik din kæde til at hoppe af.

Men ikke at det skal være en diskutionsklub, så mener jeg nu stadig _skide omlægning_ for jeg betaler ikke mit kontingent eller hvad man nu kalder det, for at ligge kanaler om og bruge tid på at omlægge mine kanalrækkefølger på samtlige vores enheder (og mine bedste forældres, som slet ikke kan finde ud af den slags længere)
Det er jo ikke fordi at GVD net vælger at kvittere med 3 måneders regningfri for den ulejlighed.

If it ain't broken, don't fix it og dermed lad være med at flytte rundt på kanalerne. Når andre udbydere kan holde snittere for sig selv kan GVD net vel også....

P.S. glæder mig seriøst til 1. april, hvor jeg flytter et sted hen hvor der ikke er gvd net...

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: Ingen kanaler i DVBLink efter omlægningen
den: January 27, 2012, 14:57

Jeg var så ikke klar over, at det der var skrevet ikke var så pænt, men når man er frustreret, kan man godt få skrevet eller sagt noget man endelig ikke mener.

Men hvis du ellers, bare havde fulgt lidt med i, hvad der sker omkring dig, vil du vide, at alle antenne systemer enten sidst i 2011, eller først i 2012 alle har gennemgået store omlægninger, af forskellige grunde, og blandt andet YouSee, laver altid sine omlægning i november, men bemærk hver november sker der noget, og det da heller ikke gået stille af i år.

Men hvis du bare havde rigtigt udstyr, betød det ikke noget, da kompatibelt udstyr selv opdatere sig selv, og finder du nye frekvenser og kanaler, således fungere den originale CD boks, og sådan fungere nyere ”rigtige” TV også, eks mærket LG.
Vores TV nummer 2 LG finder i løbet af få sekunder selv ud af at kanaler ligger på en anden måde og henter derefter den nye opsætning, så bare efter 5 sekunder er alle nye kanaler fundet og langt ind, det henter LCN listen, så nogle kanaler er selvfølgelig flyttet, man livet er for kort til favorit lister, der hele tiden skal fornyes fordi kanaler bliver byttet ud.
Om man finder TV2sport på plads 3, 17 eller 35 er da ligegyldig, eneste anke er, at jeg godt kunne ønske HD kanalerne var lagt ind, hvor de kunne erstatte en SD kanal, som eks DR1 HD, TV2 HD, TV3+HD og så videre.
Dette har jeg i øvrigt også forslået kontoret.

Digitalt TV under GVD er faktisk noget af det meste brugervendelige du/man overhovedet kan komme i nærheden af, og super for ældre og ikke tekniske, da det opdatere sig selv, ikke noget med, som i gamle dage, at skulle dreje på knapper, eller søge igennem de forskellige frekvensområder, for at finde de nye kanaler eller flytte kanaler om.

På PC verden køre det ikke lige automatisk, men her må man gå ud fra man har den tekniske indsigt, der skal til, for at få det til at virke, eller bruge noget mere intelligent software, eks. bruger jeg DVBViewer som selv fandt ud af det med 256QAM, det var først bagefter jeg så dette var ændret.

God fornøjelse med hvor du flytter hen, jeg tror ikke du får en bedre forening end GVD, og det er jo først bagefter når man har mistet noget, man finder ud af hvor god/godt det egentligt var.

ragoo2
Newbie
Indlæg: 20
Indlæg Re: Ingen kanaler i DVBLink efter omlægningen
den: January 28, 2012, 00:14

Hvis du ikke har success med at ændre QAM, så skrive, jeg kan evt sende dig min transponder fil. Det skulle være komplet, jeg har måtte gætte mig til mange
af frekvenserne.

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.112 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.