Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Problemer med bokse
Kingoz9000
Newbie
Indlæg: 1
Indlæg Problemer med bokse
den: January 24, 2012, 14:35

Jeg har det mærkelige problem med mine 2 bokse

Den ene er den standard sagem HD boks uden HD,
Der kan jeg ikke modtage canal9 sort skærm, det samme med tv2sport HD og nogen andre kanaler, på det andet tv har jeg Canal Digital boks med HD, der kan jeg godt få canal9 til at virke og de andre som ikke virker på den anden boks. Har mix med HD samt 2 tilvalg , har skrevet til canal digital i sidste uge men har intet hørt. I mit samsung tv med cam modul ingen problemer med disse kanaler.

Har kørt kanal scan flere gange hjælper ikke !

Hvad kan det være?

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: Problemer med bokse
den: January 26, 2012, 13:02

Jeg forstår ikke helt hvad du skriver ” standard sagem HD boks uden HD” hvor har du den boks fra, alle udleveret sagem har eller kan modtage HD, er det bare at du ikke har kort til den?, eller er det et helt andet mærke.
Har boksen ikke HD kan den selvfølgelig ikke tage HD, men dit problem lyder som for lidt signal, prøv at bytte boks og TV rundt og se om det virker, har du nogle lange tynde kabler kan de udskiftet med nogle bedre, men du skal nok gennem gået din antenne installation og sikkert ha en forstærker på.

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.047 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.