Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: 1 [2]
Forfatter Emne: Afstemning - problemer med billede eller ej?
carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: Afstemning - problemer med billede eller ej?
den: January 26, 2012, 12:55

Det med en ny tråd til de små udfald, lyder som en god ide, jeg har ikke set så meget direkte TV de sidste par dage, så min seneste observation går på DR1 HD lørdag mellem kl. 20 og 22.30, her var der ca. 8 udfald, jeg her ikke tidspunkterne.
Om man skal til at gå mere drastiske veje, må vi lige vende tilbage, det kan jo blive nødvendig. Primært mener jeg, at det er DR2 som falder igennem, da både DR1 og TV2 findes i HD versioner der er meget bedre end DVB-T, eks. sendes DR1 med 6,5 Mbit på DVB-T, mens den ligger på 12 Mbit på kabel/GVD. DRupdate har aldrig set godt ud(hverken DVB-T eller DVB-C), og skidt da også med det, derudover syntes jeg ikke(men måske bare min mening) at DR Kultur, og DR Ramasjang, falder igennem på samme måde, faktisk har DR K en bedre lyd, fordi den i GVD sendes med det gode gamle Mpeg lyd, som slet ikke er så dårlig endda, mens der i luften sende med HEE-AAC, som godt nok kan komprimeres meget mere, uden så meget tab, men stadig er et meget dårligere lydformat.

O.Svendsen
Pro
Indlæg: 161
Indlæg Re: Afstemning - problemer med billede eller ej?
den: January 26, 2012, 17:04

Jeg har snakket med Kristian Lundgren, han giver mig ret i de omtalte problemer. Både GVD og Stofa arbejder med problemerne og forsøger at omlægge kanalerne på nyt udstyr og ny transmissionsvej. Men da fejlene optræder sporadisk er det svært at lokalisere dem.
Så det er da positivt, at man nu erkender problemerne.

Sider: 1 [2]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.025 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.