Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: omlægning af kanaler.
Anders-
Olsen
Newbie
Indlæg: 12
Indlæg omlægning af kanaler.
den: January 11, 2012, 14:49

Jeg tror at GVD efterhånden må indrømme at diverse problemer med dårlige signaler må ligge hos dem.
Jeg har fuldpakken og efter omlægningen stod alle mine kanaler virkelig fint. Tirsdag aften var DR2 så lige pludselig næsten utålelig at se på. Nu idag står DR2 igen godt, så noget må være sket, uden at jeg har foretaget mig noget.
Mit beskedne råd til dem som har problemer må derfor være, lad være med på nuværende tidspunkt at fare ud og måske købe for flere hundrede kr. GVD må og bør løse det her.
Iøvrigt tror jeg heller ikke på at vi får DR1 HD samt den regionale kanal idag som tidligere lovet, men det vil vel lykkes, også for GVD.Vi medlemmer skal som sædvanligt bare væbne os med tålmodighed.
MVH
Anders.

bruiser
Advanced
Indlæg: 56
Indlæg Re: omlægning af kanaler.
den: January 11, 2012, 16:45

Kan så fortælle dig DR1 Hd er kommet ved mig, og den anden er jo først i luften kl 18 :) mit signal kan godt hakke lidt i det på mine hd kanaler, og kun nogen gange ikke hele tiden, men ellers har jeg ingen problemer :/

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.028 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.