Ekstrakanalen i juni og juli

VM-fodbold på TV 2 Ultra HD på Ekstrakanalen

Det bliver en sommer i sportens tegn – også hos Stofa. For første gang kan Danmarks fodboldlandshold opleves i den ekstraordinært flotte billedkvalitet Ultra HD, også kaldet 4K. Ekstrakanalen viser TV2 Ultra HD under hele VM-perioden.

Det danske fodboldlandshold vil stå skarpere end nogensinde tidligere, når VM i fodbold i juni-juli 2018 opleves på TV 2. Her tilbyder TV 2 for første gang VM-fodbold i den nye Ultra HD-kvalitet, som er ni gange skarpere end almindelig HD. Herudover – og ikke mindst – vil kampene blive vist i High Dynamic Range (HDR), som giver ti gange højere dynamik i gengivelsen.

Et ekstraordinært tilbud

VM-fodbold i Ultra HD er et ekstraordinært tilbud til de mange danskere, som er interesseret i VM-fodbold og i det danske landshold.

– I Stofa glæder vi os meget til at kunne bakke op om det danske fodboldlandshold og til at kunne følge alle VM-kampene i knivskarp 4K-kvalitet. Alle vores tv-kunder vil kunne følge VM i 4K på Stofas Ekstrakanal. Det forventer vi, at der er rigtig mange af vores kunder, der vil sætte stor pris på. Alle de fodboldfans, der har investeret i et 4K-tv, vil nærmest opleve det, som om de selv sidder med på forreste række ude på stadion. Så godt er billedet, når der sendes i 4K, siger Sune Nabe Frederiksen, administrerende direktør i Stofa.

VM i Rusland foregår i perioden 14. juni – 15. juli 2018. Fra den 1. juni til den 14. juni kan man opleve TV 2 Sport på Ekstrakanalen som optakt til VM. Også efter VM vil Ekstrakanalen igen vise TV 2 Sport frem til 31. juli 2018.

Følg det danske fodboldlandshold i gruppespillet:

  • Lørdag den 16. juni møder Danmark første VM-modstander Peru kl. 18.00
  • Torsdag den 21. juni står Australien for skud. De danske drenge er klar mod holdet “down under” kl. 14.00
  • Sidste kamp for Danmark i gruppespillet bliver mod Frankrig. Her fløjtes kampen i gang den 26. juni kl. 16.00

Se alle VM-kampene på TV 2 Ultra HD.

OBS! Alle medlemmer med et 4K tv og en tv-pakke fra Stofa kan se livekampene i 4K på Ekstrakanalen. Da vi ikke kan sende 4K via tv-boksen skal medlemmer med tv-boks skifte til almindelig tv-visning og flytte antennestikket fra tv-boksen og over i deres tv.

Mvh. Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.