TV3 Sport 2 bliver til TV3 Max.

MTG har netop meddelt, at de udskifter sportskanalen TV3 Sport 2 med en ny tv-kanal, der får navnet TV3 Max. Det sker pr. 31. oktober.

Medlemmer, der i dag har TV3 Sport (via tv-pakke 3, MitTv eller Fritvalg), vil automatisk få den nye kanal på den samme kanalplads, hvor der i dag ligger TV3 Sport 2.

“Vi er optagede af at udvikle og sikre det allerbedste tilbud til vores seere. Med lanceringen af TV3 Max, der kombinerer nogle af vores stærkeste sportsrettigheder med unikt indhold fra den underholdende comedy-genre, gør vi vores samlede palette af kanaler endnu stærkere. Vi håber, at seerne vil tage godt imod den nye kanal,” udtaler Kim Poder, adm. direktør for MTG i Danmark.

Live-sport følger med fra TV3 Sport 2. MTG forklarer, at TV3 Max er målrettet mænd, med fokus på sport og comedy. En meget stor del af det nuværende indhold i TV3 Sport 2 vil følge med til TV3 Max. Det gælder fx premium sporten, hvor sportsrettigheder og live-fodbolden med Premier League, Superliga og Champions League flytter med over til TV3 Max. Samtidig vil TV3 Max sende Top Gear og comedy-serier som Simpsons og How I Met Your Mother, ligesom nyt, eksklusivt serieindhold vil være en del af kanalens udbud.

“I Stofa bakker vi op om lanceringen af den nye kanal, der har alt det bedste med fra TV3 Sport 2. Vi tror på, at den vil være et styrket tilbud til medlemmerne, når den til november tager over efter TV3 Sport 2. Det sker helt gnidningsløst, og medlemmerne vil ikke skulle lave en ny kanalsøgning for at se kanalen, fordi TV3 Max blot fortsætter på den samme kanalplads og tv-pakke, hvor TV3 Sport 2 ligger i dag,” siger Martin Berg, Content Director i Stofa. Samtidig med at TV3 Sport 2 bliver til TV3 Max, har MTG besluttet, at kanalen TV3 Sport 1 pr. 31. oktober ændrer navn til det mere enkle TV3 Sport.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.