Velkommen til Stofa Bredbånd – og endnu flere fordele

Som du nok ved, har medlemmerne af GVD Antenneforening med stort flertal på årets generalforsamling vedtaget en samarbejdsaftale, der gør at dit bredbånds abonnement med virkning fra 20. januar leveres af Stofa.

Du kan her læse mere om hvordan du skal forholde dig rent praktisk, og hvad ændringerne kommer til at betyde for dig. Du skulle gerne en af de nærmeste dage modtage et brev fra Stofa med dit nye kundenummer og adgangs oplysninger.

Hvad sker der 20. januar 2016?
Vi omlægger signalet til Stofa i perioden fra 19. januar kl. 23.59 til 20. januar kl. ca. 14.00. Du vil i denne periode kunne opleve periodiske udfald, eller at din internetforbindelse slet ikke virker. Vi foretager i løbet af natten følgende ændringer:

  • Din bredbåndsforbindelse ændres til Stofa Bredbånd
  • Gug-Visse-Dall Antenneforening slukker for det analoge tv-signal
  • Du får adgang til WebTV og WebTV To Go
  • Du får mulighed for gratis forbrugsafregnet telefoni
  • Har du Stofa SmartTV får du adgang til StartForfra og StartForfra+

Ændringen berører også dit kabel-tv signal, da antenneforeningen samtidigt omlægger tv-kanalerne. Vær særligt opmærksom på at der denne dag slukkes for det analoge tv-signal og at du derfor kan have behov for at lave en ny kanalsøgning.

Flere fordele
Når du fra den 20. januar 2016 får leveret dit bredbånd direkte fra Stofa, får du samtidig adgang til flere fordele:

  • Du får adgang til WebTv og WebTv To Go. Her kan du se dine tv-kanaler på tablet, smartphone eller computer– når du vil, og hvor du.
  • Du kan få Stofa Telefoni Forbrug. Du betaler 0 kr./md. i abonnement for dit fastnetabonnement, og du betaler kun for det, du taler.
  • Har du abonnement på Stofa SmartTv, får du fra den 20. januar 2016 også adgang til StartForfra og StartForfra +. Så kan du sætte dit tv på pause, du kan spole og du kan se tv fra i går.

Hvad betyder det for dig?
Aftalen indebærer, at dit abonnement automatisk overdrages til Stofa, så du kan fortsætte med det abonnement, du har i dag og til samme pris. Det indebærer også, at du fremover får adgang til de bredbåndsløsninger, Stofa sælger i dag. Se hvilke produkter, du kan vælge på Stofa.dk.

I forbindelse med at Stofa overtager leveringen af dit bredbåndsabonnement, vil du fremover modtage din regning direkte fra Stofa. Du vil modtage din første regning sidst i februar 2016 med forfald i marts, som gælder for perioden fra 1. januar 2016 til 31. marts 2016. Vær opmærksom på, at du sidst i marts vil modtage en regning med forfald i april, som dækker over perioden 1. april 2016 til 30. juni 2016. Herefter vil du modtage din regning kvartalsvis forud.

Er dit abonnement i dag tilmeldt betalingsservice, skal du ikke foretage dig noget. Stofa overtager automatisk din betalingsserviceaftale.

Vi er jo lige her
Har du spørgsmål til, hvordan du skal forholde dig til ændringerne af dit abonnement, er du velkommen til at kontakte Stofa på 88 30 30 30. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage fra kl 8 – 19. Du har også mulighed for at kontakte antenneforeningens medlemsbutik på Thorndahlsvej 3 i Skalborg.

Venlig hilsen

GVD Antenneforening og Stofa

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.