Vi skifter til dynamiske IP-adresser

På grund af en stigende mangel på faste IPv4-adresser og begrænsninger i brugen heraf, vil GVD Antenneforening løbende begynde at konvertere til at bruge dynamisk tildelte offentlige IPv4-adresser. Frem til 27. november 2015 har du mulighed for at få tildelt en gratis fast IP-adresse hvis du har behov for dette. Surfer du bare almindeligt, er det ikke nødvendigt med en fast IP-adresse.

Du skal kontakte kontoret på e-mail support@adm.gvd.dk, hvis du ønsker at blive konverteret til en fast IP-adresse, med en begrundelse for behovet.

Har du modtaget et brev fra os, om varsling af ændringen af din fast IP-adresse har vi vurderet at du allerede anvender fast IP-adresse, og du behøver derfor ikke at kontakte os for at beholde den. Du vil automatisk bliver overført.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.