Adgang til Cisco EPC3925

Flere medlemmer der har skiftet til den nye DOCSIS 3.0 kabelrouter fra Cisco, har måske bemærket at de ikke længere har adgang til opsætningen af routeren.

Dette blev det lavet en midlertidig løsning på, ved at åbne alle porte via DMZ på IP adressen ”192.168.1.253”. Derved kunne man sætte endnu en router til og derefter lave en opkobling til DMZ IP adressen via WAN. På denne måde kunne man selv redigere sine indstillinger for routeren. Denne løsning er stadig tilgængelig og man behøves derfor ikke lave ændringer, hvis man benytter denne løsning.

Siden vi lancerede den nye Internetplatform har vi arbejdet på en anden løsning, som gjorde det muligt kun at give adgang til opsætningen af routeren i Cisco EPC3925. Denne løsning er nu blevet lavet færdig.

Det er derfor nu muligt at få adgang til routeren. For at få adgang, skal man sende en mail til support@adm.gvd.dk. Her giver man sin accept på, at man ikke kan få support til de ændringer man laver i routeren og følgerne heraf. Husk at oplyse Internet kundenummer og adresse i mailen. Når man har givet sin accept på dette, skal man vente til supporten har accepteret den fremsendte mail. Herefter vil koden til kabelrouteren blive lavet om til sit Internet kundenummer (GVDXXXXXX) og sit master kodeord, som man også benytter til selvbetjeningen. Kundenummeret og master kodeordet er at finde på sit Internet kundekort.

Man kan derefter logge ind på routeren ved at skrive IP adressen ”192.168.1.1” i adressefeltet på sin browser. Efter at man er logget ind, kan man gå til opsætningen af routeren og dermed sætte den op som man ønsker. Bemærk, at hvis man ønsker support på sit netværk efterfølgende, vil alle ændrede indstillinger blive nulstillet. Herefter skal man igen bede om at få adgang til routeren, via den anviste support mail.

Med venlig hilsen
GVD Antenneforening

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.